Close sidebar
Close sidebar

Fane Vancică rămâne în spatele gratiilor. Interlopul s-a filmat în timp ce lovea o femeie cu picioarele în cap

Interlopul care și-a agresat cu o deosebită cruzime amanta, va rămâne în spatele gratiilor. În plus, el este executat silit.

Ana-Maria Costea,

Fane Vancică rămâne în spatele gratiilor. Interlopul s-a filmat în timp ce lovea o femeie cu picioarele în cap

[Sursa foto: românia/Freepik]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Fane Vancică, pe numele său real Cami Niță, este interlopul care s-a filmat în timp ce lovea o femeie cu picioarele în cap. El va rămâne în spatele gratiilor și este executat silit.

Interlopul Fane Vancică a ajuns în spatele gratiilor după ce a postat pe un site de socializare un filmuleț în care este el, maltratându-și amanta. El i-a cărat picioare în cap femeii, iar mai apoi a susținut că a fost vorba despre un „incident minor” și că nu i se pare nimic ieșit din comun, bazat pe opiniile lui. El este de părere că „toți bărbații își bat femeile”.

Citește și: Nevasta lui Bebino a fost salvată de închisoare, după ce a fost prinsă conducând fără permis. Cum a reușit partenera interlopului să scape de închisoare?

Autoritățile s-au autosesizat

Fane Vancică a fost prins de oamenii legii pe Aeroportul Otopeni. El ar fi încercat să fugă din România, după ce autoritățile s-au autosesizat, observând imaginile revoltătoare postate în spațiul online. 

Citește și: Cum ar fi reușit interlopul Nicos să ia steroizi în interiorul închisorii?! Explicații despre cine i-ar fi putut aduce substanța interzisă care i-a grăbit moartea| EXCLUSIV

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

„Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, în care un bărbat lovește o femeie, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele: Încă din cursul zilei de ieri, 29 august 2022, polițiștii Secției 16 s-au sesizat din oficiu și au demarat verificările în vederea depistării persoanelor implicate și stabilirii condițiilor în care a avut loc evenimentul.
Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4"
, a precizat poliția, în urmă cu jumătate de an, potrivit spynews.ro

Citește și: Modul cumplit în care și-a găsit sfârșitul interlopul Nicos, în spatele gratiilor. Ce au aflat anchetatorii după ce i-au descoperit cadavrul?

Fane Vancică rămâne în spatele gratiilor

Deși interlopul a solicitat înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu, Judecătoria Sectorului 1 a respins cererea.

„Respinge ca nefondată contestaţia formulată de inculpatul Niță Cami împotriva încheierii de şedinţă din 23.12.2022, pronunţată de Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Obligă inculpatul la plata sumei de 200 lei cu titlu de cheltuieli judiciare. Definitivă”.

Citește și: Un interlop celebru a fost găsit mort de supradoză în pușcărie

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Într-un alt dosar în care o companie de telefonie mobilă a cerut executarea silită a interlopului, magistrații au admis cererea.

„Admite cererea de încuviinţare a executării silite. Încuviinţează executarea silită a titlului executoriu. Fără cale de atac”, a decis instanța.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI