Close sidebar
Close sidebar

Fanii abia asteapta ca EL sa-i ia locul lui Oncescu la Exatlon! "I-ar distruge pe Razboinici"

Dupa ce Cosmin Cernat a anuntat retragerea lui Ion Oncescu de la Exatlon Romania din cauza unor probleme de sanatate, tot mai multe nume au fost vehiculate printre fanii competitiei care isi doresc ca fratele lui Andrei, Bogdan Stoica sa ii ia locul lui Ion in competitie.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pana in acest moment nu exista nicio informatie concreta referitoare la persoana care il va inlocui pe Ion Oncescu in echipa "Faimosilor", fanii competitiei au postat sute de mesaje pe Facebook prin care isi manifesta dorinta ca Bogdan Stoica sa intre in concurs.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Ar rasturna situatia actuala a #Faimosilor? Eu consider ca i-ar distruge pe #Razboinici."

"Ar fi frumos sa vina in locul lui Oncescu si sa ramana amandoi frati in competitie!!", scriu fanii pe retelele de socializare. 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI