Close sidebar
Close sidebar

Fanii actritei Giliola Motoi cutremurati de vestea mortii ei: "Nu se poate! Ce frumoasa actrita"

Lumea teatrului romanesc e in doliu, dupa moartea subita a Giliolei Motoi. Marea actrita s-a stins din viata la 47 de ani, in urma unui stop cardio-respirator, la doar doi ani dupa ce si sotul ei a trecut in nefiinta.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Giliola Motoi a murit vineri seara, la doar 47 de ani, iar la scurt timp, numeroase persoane si-au exprimat regretul fata de trecerea in nefiinta a acesteia.

„Pacat, foarte pacat.. Ce femeie tanara, frumoasa si desteapta si ce actrita cu un deosebit talent nativ… Dumnezeu sa o odihneasca in pace alaturi de mult iubitul si apreciatul dumneaei sot, marele actor George Motoi…”, „Dumnezeu s-o odihneasca in pace, alaturi de marii disparuti ai Teatrului romanesc!”, „Nu se poate! Dumnezeu s-o odihneasca in pace! Ce frumoasa actrita”, „Odihna vesnica”, „Dumnezeu sa aiba grija de tine”, sunt doar cateva dintre mesajele transmise de fani dupa moartea actritei Giliola Motoi, noteaza WOWbiz.ro.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI