Punctul decisiv a fost adus la jocul de protecţie de către Iulian. Războinicii au câştigat cu 10-6. După victorie, au cântat, au dansat şi şi-au felicitat antrenorul, pe Ionuţ Sugacevschi. Acesta, la rândul lui, i-a felicitat pentru evoluţie.

De partea cealaltă, Giani Kiriţă a fost foarte supărat pentru înfrângere. Imediat după ce Iulian a adus punctul decisiv, Giani a început să arunce el, atât de nervi, cât şi pentru a vedea cum arată probele din acest sezon al Exatlon.

Pentru Războinici a fost un obiectiv important să îşi păstreze echipa intactă.

"Am trecut de un duel, a fost un duel foarte ciudat. Sincer in momentul de fata ma simt fara vlaga, simt ca mi s-au terminat puterile. E destul de greu sa lupti cu un coleg, nici n-am putut sa trag foarte tare pe traseu pentru ca stiam ca Paula este noua, n-a mai facut traseul. Sunt sentimente amestecate. Pe de o parte, mi-ar fi placut sa plec acasa, dar cred ca inca nu e momentul. E un joc pe care n-as mai vrea sa il repet," a declarat cu lacrimi in ochi la sfarsitul duelului Monica Rosu.

"Ma bucur enorm de mult ca am facut parte din fenomenul <Exatlon>.

Stiam ca <aterizez> in mijlocul competitiei si va fi foarte greu.  Am reusit sa imi depasesc anumite frici, sa imi depasesc limitele. E insa prea putin pentru a face fata celor care deja au doua luni aici. Multumesc colegilor pentru ca m-au primit cu bratele deschise, le multumesc ca m-au sustinut in absolut orice traseu. Este o echipa minunata, pacat ca presiunea competitiei ii aduce uneori in situatii dificile. Eu sper sa se regaseasca, si in putinul care a mai ramas, sa redevina echipa de la inceput",
au fost ultimele cuvinte adresate de Paula Vieru echipei sale, inainte de plecarea din concurs.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Cum se întâmplă după fiecare eliminare, au apărut sute de mesaje în mediul online. Iată câteva dintre acestea:

"Felicitări, Paula, eşti un mare caracter!!! Mi-aş fi dorit să rămâi mai mult în competiţia aceasta, chiar ai fi putut să demonstrezi multe....! BRAVO!".

"Monica plânge că nu a felicitat-o echipa că a rămas în continuare... nici echipa nu te vrea, doar Cristina."

"Eşti o mare falsă! Tu nu ai plâns de supărare că vezi Doamne Paula a fost mai slabă decât tine, ci îţi era milă să dai totul pe traseu, aşa cum ai precizat, ci ai plâns de nervi că nu ai fost susţinută!".

"O fată simplă cu caracter... dar ăsta e jocul."

"Monica e mai bună pe traseu decât Paula", au fost o parte dintre mesajele postate de fanii emisiunii Exatlon pe paginile de socializare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si