Purtătorul de cuvânt al actorului a dezvăluit sexul nou-născutului, marţi, pentru Page Six afirmând că acesta este băiat. Părinţii sunt ''foarte foarte fericiţi'', a precizat el.

Site-ul american a publicat, de asemenea, primele imagini cu cele două vedete fotografiate împreună cu bebeluşul lor, instantanee surprinse marţi în timpul unei plimbări în formulă de trio pe străzile din Londra.

O nouă viaţă îi aşteaptă acum, după ce au devenit părinţi, pe cei doi actori care s-au cunoscut şi s-au îndrăgostit unul de celălalt pe platourile de filmare la seria TV ''Game of Thrones'', în 2012.

În seria HBO de succes Kit Harington a interpretat personajul Jon Snow, iar Leslie Rose a jucat rolul lui Ygritte.

Kit Harington își dorea din anul 2019 să devină tătic

Citeste si: Când au loc Premiile Grammy în 2021 și cine sunt marii favoriți

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În primăvara anului 2019, când ''Game of Thrones'' şi-a încheiat ultimul sezon, Kit Harington a vorbit despre dorinţa sa de a deveni tată într-un interviu pentru InStyle: ''Cea mai importantă muncă pe care o voi avea vreodată se apropie de sfârşit...

Ei bine, nu cea mai importantă. Sper că voi fi tată'', a declarat el la acea vreme.

Harington și Leslie și-au confirmat relația din viața reală apărând pe covorul roșu al premiilor Olivier din Marea Britanie în aprilie 2016, în urma speculațiilor pe scară largă despre romantismul lor datând din 2012. Cei doi și-au anunțat logodna în 2017 cu o precizare în ziarul ”Times of London” și au continuat să rămână notorii despre relația lor.

got game og thrones jon snow copil
Actorul din Game of Thrones a devenit tătic

Kit și Leslie se vor muta în Anglia, într-un loc liniștit

Citeste si: Ebru Șahin, Reyyan, din noul serial “Hercai”, cucerește fanii cu frumusețea sa

Vorbind cu revista ”Make” în septembrie, Leslie a menționat că ea și Harington au cumpărat împreună o casă în Anglia și că vor locui acolo după ce vor petrece mai mulți ani în New York.

„Ce lucru glorios să poți fugi la țară și să te recuperezi”, a spus ea. "Este un privilegiu extraordinar să fii înconjurat de verdeață, cântecele păsărilor, garduri vii și de vecinii noștri încântători. Este atât de pașnic."

Sursa: USAToday


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si