Close sidebar
Close sidebar

Fanii sunt in stare de soc! O fosta concurenta de la EXATLON, in spital: "Starea mea de sanatate scartaie"

Fanii uneia dintre concurentele de la Exatlon sunt ingrijorati! Ea a anuntat ca se confrunta cu probleme mari de sanatate.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Geanina a devenit cunoscuta dupa ce a participat la "Bravo, ai stil!" si la "Exatlon". In urma aparitiilor sale ea a adunat simpatia multor oameni. Ea este foarte activa pe site-urile de socializare, acolo unde si-a anuntat fanii ca in zilele urmatoare nu va mai fi prezenta. Dupa ce s-a despartit de iubit, Geanina urmeaza sa se interneze in spital din cauza unor probleme mari de sanatate.

"Mi-ati dat mesaje intrebandu-ma daca sunt bine dupa despartire, dar sincer in momentul acesta ma gandesc mai mult la sanatatea mea.

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Schema din spatele asasinatului cu bombă de la Arad. Filmul uciderii milionarului Ioan Crișan- antena3.ro

Emotional sunt bine insa starea mea de sanatate scartaie un pic, voi lua o pauza doua zile din a posta si voi reveni indata ce voi iesi din “mica” vacanta de la spital. O sa fiu bine, revin cu forte proaspete si promit sa revin cu o surpriza. Aveti grija de voi. With love, G", a scris Geanina pe contul ei de Instagram.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI