La un an de la primul caz de COVID-19, oamenii aleg să se vaccineze după apariția mai multor tipuri de vaccinuri. În prezent milioane de oameni s-au infectat cu virusul care face ravagii la nivel mondial. Pe piață au fost lansate mai multe tipuri de vaccin împotriva virusului Sars-Cov-2. Rușii au început deja să se vaccineze cu vaccinul compus de ei, numit Sputnik V.

În România urmează să ajungă vestitul vaccin Pfizer.

Pandemia de COVID-19 a ucis sute de mii de oameni, la nivel mondial, iar alți câteva milioane de indivizi s-au infectat cu virusul.

Rușii care s-au imunizat cu vaccinul rusesc trebuie să respecte cu strictețe ceea ce le-a impus medicii. Toate persoanele care au primit vaccinul trebuie să stea cel puțin două luni fără să consume alcool.

Citeste si: Imagini șocante suprinse la Drobeta Turnu Severin. Un pacient cu COVID, târât în spital de către cadrele medicale

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: California, restricţii dure din cauza COVID-19

Doctorii afirmă că și persoanele care fumează ar trebui să se oprească din a face asta, după ce le-a fost administrat vaccinul. Specialiștii au declarat că oamenii trebuie să renunțe la acest viciu, pentru a lăsa vaccinul să-și facă efectul și să lupte împotriva virusului.

Înainte de a se imuniza rușii care au făcut vaccinul nu au avut de asemenea voie să consume alcool înainte cu 14 zile.

Ce este vaccinul Sputnik V, creat de ruși

În prezent, peste tot în lume, oamenii sunt împărțiți în două tabere: cei care vor să se vaccineze și cei care nu vor să li se administreze noul vaccin împotriva CORONAVIRUS.

fără alcool dacă te vaccinezi
Vaccinarea anti coronavirus.[Sursa foto: PixaBay]

Mulți oameni afirmă că vaccinul anti-COVID nu e benefic pentru sănătate și nu este eficient. Creatorii Sputnik V spun că ceea ce au compus ei reprezintă un vaccin foarte bun și cu o eficiență de 95%.

Imunizarea anti-coronavirus a început încă din acest weekend și își continuă campania și încă aceste zile, în Rusia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si