Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Fără prăjituri la birou. Un studiu britanic arată că este nociv să aduci dulciuri la locul de muncă

Un specialist în domeniul alimentar susține că cei care aduc dulciuri la birou să-și serbeze ziua fac mai mult rău decât bine celor care se chinuie să țină dietă. Tentația de dulce ar fi ca fumatul pasiv, spune expertul britanic.

Andreea Albu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Când este ziua de naștere a cuiva, sărbătoritul își servește colegii de serviciu cu dulciuri- este o regulă nescrisă care se aplică și la noi. Experții în sănătatea alimentației din Marea Britanie însă îndeamnă oamenii să nu mai aducă prăjituri la birou. 

Obicei comparat cu fumatul pasiv

Într-un interviu pentru The Times, președinta Agenţiei pentru Standarde Alimentare a comparat situația cu fumatul pasiv.

Citește și: Sute de persoane cu handicap au stat în frig la Galați pentru a primi ajutoarele de la UE

Susan Jebb, care este și profesor de nutriționism și sănătate publică la Universitatea din Oxford a spus că angajaţii ar trebui să înceteze să mai testeze voinţa colegilor.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

 

Studiul vine în contextul în care foarte multe persoane din Anglia sunt supraponderale. Polemica a ajuns și la premierul Marii Britanii. Un comunicat emis de Guvernul Marii Britanii a dat asiguri că nu va interzice angajaților din companii să aducă dulciuri în birouri atunci când sărbătoresc diferite evenimente. 

Afacerea unei românce în Zanzibar

După ce a rămas blocată mai bine de opt luni în Zanzibar, Corina Micu s-a îndrăgostit iremediabil de acest loc.

Citește și: Afacerea cu care o româncă a dat lovitura în Zanzibar. Corina face cozonaci și prăjituri după rețetele românești

Împreună cu iubitul ei, românca a hotărât să se stabilească aici definitiv. Şi deoarece este un patiser cu experienţă, Corina a început o afacere cu rețete românești. Face cozonaci și prăjituri în stil tradițional românesc.

Citește și: Copilă de 12 ani, în stare gravă după ce a fost prinsă sub o căruță cu lemne

Și Paula Bătrâneanu este tot o româncă care a rămas timp de câteva luni blocată în Zanzibar, tot în perioada pandemiei. Femeia a început să își dorească să rămână acolo, așa că a decis ca din economiile ei să închirieze o vilă, în care să se stabilească. În aceste momente, în camerele rămase libere le subînchiriază turiștilor care vin din toată lumea să viziteze Zanzibarul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI