Farmacista șefă a fost cea care a efectuat apelul, iar jandarmii au ajuns imediat la fața locului. Aceștia au găsit un bărbat în vârstă de 51 de ani cu mai multe zgârieturi pe față care a declarat că a avut un schimb de replici cu colega sa pe care a atenționat-o cu privire la modul în care schimbă bancnotele mai mari în bancnote mai mici.  

Citeste si: VIDEO| Anamaria Prodan rupe tăcerea. De ce l-a lovit pe Dan Alexa: „Eu, în viața mea, am lovit multă lume”

Bărbatul și-a urmat colega în depozitul farmaciei pentru a discuta

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, femeia în vârstă de 49 de ani s-a dus în depozitul farmaciei, unde a fost urmată de colegul ei care a spus că a fost atacat de către femeie acesta având mai multe zgârieturi pe față.

Cei doi și-au împărțit o serie de pumni și picioare, fiind necesară intervenția jandarmilor din cauza faptului că nimeni nu a reușit să îi despartă pe cei doi.

Cei doi angajați ai farmaciei au refuzat îngrijirile medicale, iar jandarmii au întocmit actele pentru sesizarea organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe.

Citeste si: O profesoară de 22 de ani a fost ucisă în bătaie. Un român stabilit în Irlanda este principalul suspect

Un bărbat și-a ucis iubita, apoi s-a plimbat cu cadavrul pe bancheta din spate a mașinii: „Am iubit-o prea mult”

Caz șocant! Un român și-a ucis iubita în Germania. Bărbatul s-a plimbat cu cadavrul ei pe bancheta din spate a mașinii pe motiv că a iubit-o prea mult.

Un bărbat și-a ucis iubita fără a sta pe gânduri. El s-a plimbat apoi cu cadavrul în mașină.

Crima s-a petrecut în Reichenau, landul Baden-Württemberg, Germania.

Individul are 46 de ani și s-a prezentat ieri în fața judecătorilor. Crima a avut loc pe 14 iulie 2021, când românul și-a ucis partenera cu multe lovituri de cuțit.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Acum, el a fost dus din nou la audieri, în sala de judecată, în același caz. 

La acea vreme, oamenii legii au găsit la ieșirea de pe autostradă Engen un autoturism în care se puteau observa dâre de sânge. Trupul neînsuflețit al iubitei sale, de origine română, zăcea în spatele scaunului șoferului.

Românul a vrut să se sinucidă, așa că s-a tăiat la gât. Medicii au reușit să-l salveze la timp și el a scăpat cu viață. Poliția a confirmat faptul că românul nu a consumat nici alcool și nici substanțe interzise înainte de a comite crima.

Citeste si: VIDEO| Doi tineri din Dâmboviţa au fost sechestraţi, bătuţi, umiliţi şi şantajaţi după ce au vrut să aibă o aventură cu o tânără cunoscută pe reţelele de socializare

Ce i-a transmis criminalul fiului victimei

Femeia și criminalul locuiau cu chirie.

Propietara apartamentului, în care au locuit cei doi, a declarat că românii se certau destul de des și întotdeauna era scandal acasă la ei.

Citeste si: Un tânăr de 17 ani din Vâlcea este cercetat penal după ce ar fi tras cu un pistol spre un alt adolescent

 

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si