Aicha a trecut prin clipe de groază timp de trei săptămâni. Adolescenta din Coasta de Fildeș a fost unul dintre cei trei supraviețuitori dintr-un grup de 59 de migranți aflați într-o barcă în mijlocul oceanului. Ei nu au avut apă și mâncare.

Citeste si: Minune pentru o fetiță, în vârstă de doi ani. A revenit la viață la două ore după înec

Tânăra, de doar 17 ani, a trăit o experiență de neuitat care a schimbat-o complet. Ea a supraviețuit trei săptămâni fără apă și fără mâncare, în mijlocul oceanului. Minora se afla pe o barcă cu alți 58 de migranți. Doar ea și alte două persoane mai sunt în viață.

Citeste si: VIDEO-Hotelurile exculsiviste din Zanzibar, prețuri piperate la cazare

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Ambarcațiunea în care se aflau a rămas fără combustibil la câteva sute de kilometri de Insulele Canare. Salvarea fetei și celorlalți doi migranți a venit abia după 22 de zile de groază. Abia atunci barca lor a fost văzută de o aeronavă militară spaniolă. Cei trei suprviețuitori erau în stare gravă.

Citeste si: Caz șocant la pescuit. Doi pescari au murit în urma unui accident pe Dunăre

Aicha a stat trei săptămâni fără apă și fără mâncare

Minora de 17 ani a supraviețuit 3 săptămâni în mijlocul oceanului, fără apă și fără mâncare. Ea și-a povestit întreaga întâmplare jurnaliștilor de la BBC, după 10 zile de recuperare în spital. Cu ochii în lacrimi, tânăra a rememorat momentele de groază.

fata care a supraviețuit trei săptămâni în mijlocul oceanului
Tânăra de 17 ani care a supraviețuit fără apă și fără mâncare.[Sursa foto: spynews]

În luna noiembrie, adolescenta a mers din Mauritania, de unde a luat barca.

Sora ei era singura care știa planul riscant al acesteia.

Citeste si: Au trecut 109 ani de la scufundarea Titanicului. Lucruri necunoscute despre cel mai tragic eveniment maritim din istorie

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„După două zile am rămas fără apă și mâncare, iar în a patra zi nu mai aveam combustibil. Erau oameni care nu mai puteau stă în picioare și strigau disperați: 'Vă rog, am nevoie de apă, are cineva apă să-mi dea?' Ne-am folosit pantofii că să le dăm apă din mare.
La început, pentru primii morți am spus o rugăciune, dar apoi nu a mai fost nicio rugăciune. Nu mai aveam putere să aruncăm cadavrele în apă.", a povestit Aicha, cu ochii în lacrimi.

Citeste si: O călătorie prin două anotimpuri și măcar pe 4 continente, într-o singură zi! ROventura vă spune unde puteți face asta, dacă aveți noroc, așa cum au avut Andreea și George, să ajungă la Grădina Botanică Jibou și la Văleni, în Sălaj!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si