Oamenii continuă să surprindă cu gândurile și sentimentele lor. Corpul uman diferă de la persoană la persoană. Sunt persoane atrase de același sex, dar și oameni atrași de obiecte. Povestea unei tinere, de 23 de ani, a uimit pe toată lumea. În prezent, are o relație amoroasă cu un avion în miniatură.

Sarah se iubește cu un avion

Protagonista este Sarah Rodo și are 23 de ani.

Ea locuiește în Dortmund, Germania. Aceasta și-a dat seama încă din adolescență că nu se poate îndrăgosti de un băiat sau cel puțin de o ființă umană, și este atrasă de obiecte. A mărturisit că nu poate avea sentimente față de oameni, însă obiectele le privește cu alți ochi. Este îndrăgostită până peste cap de iubitul ei avion și simte chiar și fluturași în stomac.

Citește si: VIDEO- De ce a devenit litera Z un simbol pro-război în Rusia

Fata se consideră „Objectum Sexual’’ (obiectofilă). Ea spune că are sentimente puternice de dragoste față de un avion pe care îl consideră iubitul ei. Tânăra nu este la prima relație de acest gen. Dacă acum ea se iubește cu un avion, înainte a fost îndrăgostită de un tren expres ICE 3.

Avionul pe care îl iubește este unul real. Sarah călătorește în mod regulat cu el pentru a putea ține legătura strânsă dintre ei.

Cum îi era imposibil să aducă acasă un avion de 29 de tone, tânăra are peste 50 de replici în miniatură ale acestuia. Și cum relația lor este cât se poate de serioasă, i-a dat chiar și un alint. „Dicki” este porecla iubitului ei avion.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește si: Un bărbat care a abuzat un bebeluș de doar 2 luni, în anul 1988, ar putea fi acuzat de crimă după ce victima lui s-a stins din viață la vârsta de 34 de ani. Tânărul a murit din cauza rănilor provocate de agresor pe vremea când era doar un bebeluș

„Am fost atrasă de obiecte încă din adolescență. Am observat pentru prima dată când aveam 14 ani. Înainte de avion, am fost în ICE 3, care este un tren expres. Am simțit dragoste imediat și vreau doar să fiu cu el tot timpul. Mă face cea mai fericită persoană. Când sunt cu 737-le meu sunt pe lună, îl iubesc incredibil de mult. Mă simt în siguranță și vreau să-mi petrec tot timpul cu el. Încerc să zbor cât mai des cu avionul și merg la aeroport să admir avioanele. Când ies din casă, iau cu mine un model mic astfel încât să-l simt mereu aproape. Unii oameni nu-mi înțeleg dragostea, dar prietenii mei mă încurajează’’, a mărturisit tânăra.

Ca să-i demonstreze iubirea sa, tânăra și-a făcut două tatuaje cu Dicki. Ea ar vrea să și oficializeze relație, dar știe că nu se poate, deoarece este ilegal în țara ei natală.

Tânăra a declarat că a avut relații și cu doi bărbați, însă nu poate avea sentimente față de ei.

Ea iubește obiectele cu adevărat.

Citește si: Mai mult ulei de măsline înseamnă o viață mai lungă- studiu

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Am avut, de asemenea, două relații cu bărbați, pentru că nu eram sigură care este adevărata mea sexualitate, dar mi-am dat seama imediat că nu pot simți aceste lucruri romantice pentru oameni, acum știu că sexualitatea mea este obiectofilia (n.red formă de atracție sexuală sau romantică axată pe anumite obiecte neînsuflețite) și îmi mențin acest lucru’’, a mai spus tânăra.

Citește si: Cele mai bune filme și seriale despre familie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si