Diana Enache nu va trece probabil niciodata peste trauma cosmarului pe care l-a trait in 2014, cand a fost la un pas sa fie violata de catre paznicul blocului in care locuia. Fata are cicatrici in urma atacului libanezului cu care s-a luptat corp la corp si care a injunghiat-o cu un cutit in zona gatului, pieptului si in palme.

Fiica lui Adrian Enache a coborat din apartament sa ii ceara ajutorul lui Kanan Ali pentru ca nu avea curent electic in locuinta.

Paznicul a urcat si a atacat-o pe tanara, cu intentia sa o violeze, iar in apararea lui, in fata instantei, libanezul a spus ca "Eram nervos, nemancat."

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

A primit o condamnare la inchisoare pentru cinci ani si cum libanezul a crezut ca a indeplinit toate conditiile unei eliberari conditionate, acesta a depus o cerere dupa patru ani de arest. Kanan Ali a motivat ca s-a reabilitat si ca a muncit constant in arest, a primit recompense, iar daunele au fost platite de firma de paza la care era angajat. Instanta a respins insa cererea si a considerat ca activitatile din inchisoare au fost unele normale, nicidecum speciale, iar gravitatea faptelor este prea mare ca eliberarea inainte de termen sa fie acceptata.

„Asa cum rezulta din caracterizarea aflata la dosarul cauzei, de la depunerea in penitenciar petentul a avut un comportament corespunzator. Petentul nu a fost sanctionat disciplinar, fiind insa recompensat de sapte ori si participand la activitati lucrative in interesul locului de detinere, insa aceste aspecte nu reprezinta, in opinia instantei, date rezonabile cum ca acesta a avut o atitudine care sa confirme constientizarea scopului pedepsei aplicate”, au apreciat magistratii.

”In baza art. 425 ind. 1 alin. 7 pct. 1 lit. b) Cod procedura penala raportat la art. 587 alin. 3 Cod de procedura penala respinge ca nefondata contestatia formulata de contestatorul-petent Kanan Ali, in prezent incarcerat in Penitenciarul Bucuresti Jilava”, a fost decizia judecatorilor.

sursa: cancan.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si