Maria și Anghel Iordănescu au fost confirmați cu COVID-19 la sfârșitul lunii trecute, dar lucrurile au evoluat fericit pentru cei doi. Fostul mare antrenor și fata lui, Maria, au aflat că au fost infectați cu coronavirus după ce au efectuat testele pe 22 august, dar spre bucuria tuturor forma bolii în ambele cazuri a fost una ușoară și nu au apărut complicații. 

Citeste si: Anghel Iordănescu și fata lui sunt suspecți de COVID, dar fiul Andrei se distrează de minune la mare FOTO

Astfel, Maria Iordănescu se poate întoarce la noul ei proiect din lumea televiziunii, emisiunea ”Sneak Peek”, un show despre viața mondenă a sportivilor, pe care tânăra o va prezenta la Telekom Sport. ”Pentru că sunt o persoană curioasă, mă furișez din când în când în viața sportivilor și a celor care iubesc sportul și îi stalkeresc (n.r. urmăresc fiecare mișcare). Tu vei fi primul care vei afla toate noutățile despre vedetele pe care le îndrăgești!”, a mărturisit Maria Iordănescu în reclama făcută emisiunii pe care o va găzdui. Din cauza îmbolnăvirii Mariei, startul emisiunii a fost amânat o perioadă. 

Maria este singura fată a lui Anghel Iordănescu. Fostul antrenor al ”generației de aur” mai are trei băieți  

Zilele trecute, după ce dispăruse total din mediul virtual ca urmare a infectării cu COVID-19, Maria Iordănescu a postat prima fotografie cu ea după vindecare, prietenii fiind mulțumiți că și-a revăzut amica sănătoasă, veselă și zâmbitoare.

Iordănescu
Maria Iordănescu va fi gazda unui show tv

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Maria este cel mai mic copil al lui Anghel Iordănescu (70 de ani), fostul mare antrenor și jucător al Stelei și al echipei naționale mai având trei băieți: Edward, devenit un cunoscut tehnician

în Liga I, Andrei (absolvent de Teologie) și Alexandru, care a cochetat pentru o scurtă perioadă cu fotbalul de mare performanță. Anghel Iordănescu este căsătorit de decenii bune cu Valeria, femeia căreia cel alintat ”Generalul” îi datorează apropierea de credință, așa cum chiar tehnicianul a declarat la un moment dat. 

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si