Close sidebar
Close sidebar

Fata lui George Chirilă, bărbatul din Iași care are 15 copii cu două surori, și-a făcut ședință foto la stână! Irina s-a pozat cu oile FOTO

De mai bine de 25 de ani, George Chirilă, un bărbat stabilit într-un sat de lângă Iași, și-a întemeiat o familie împreună cu două surori, Mariana și Nicoleta.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

De mai bine de 25 de ani, George Chirilă, un bărbat stabilit într-un sat de lângă Iași, și-a întemeiat o familie împreună cu două surori, Mariana și Nicoleta, cu care are 15 copii.  Medic, profesor și preot pentru toată familia, George Chirilă are o gospodărie uriașă, cu cai, mai bine de 200 de oi, porci, stupi, dar și peste 10 hectare de teren arabil și o livadă mare. 

Citeste si: Cristina Țopescu a avut grijă să-și plătească toate datoriile, înainte de a muri singură în casă! Vedeta a achitat restanțe de peste 20.000 de euro! EXCLUSIV

”Când m-am îndrăgostit de Nicoleta s-a schimbat totul. Prima pe care am văzut-o a fost Mariana. Pentru ea am avut un respect și o considerație deosebită. A doua zi a venit Nicoleta. Pentru prima data am rămas fără glas.

Eram încă un copil, clasă a nouă. A fost dragoste la prima vedere. În Grădină Botanică din Iași am cerut-o de soție și mi-a răspuns după 6 luni”, a declarat la un moment dat bărbatul care trăiește cu două surori.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Cum însă tehnologia a luat cu asalt și zona izolată în care este stabilită familia lui George Chirilă, nu a lipsit mult până când unul dintre cei 15 copii ai neamului să-și facă o ședință foto prin gospodărie.

Cea care a spart gheața a fost Irina, blonda familiei, care a postat câteva fotografii cu ea la stână, înconjurată de oi, sau prin grădină, în mijlocul naturii, prilej cu care tânăra a strâns sute de aprecieri din partea prietenilor și admiratorilor din mediul virtual. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI