Fata lui Liviu Vârciu s-a operat recent la ochi. Carmina a vrut să scape definitiv de ochelarii de vedere. Află cum se simte în aceste momente fiica cunoscutului prezentator TV.

Citeste si: După Petrică Cercel un alt artist a pierit. Este doliu printre lăutari

Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu a trecut prin momente grele. Ea a decis să-și facă o operație la ochi.

Fata cea mare a artistului purta ochelari și a hotărât să elimine miopia cu ajutorul operației cu lasar.

Fata lui Liviu Vârciu s-a operat la ochi

Carmina a mers în cabinetul medicului oftalmolog, iar acolo a aflat cum va decurge operația la care va fi supusă. Ulterior, și-a făcut intervenția pe care și-o dorea de mult.

Citeste si: Liviu Vârciu, mesaj pentru fanii săi:"Sunt acasă, păzit de jandarmi!"

Carmina a transmis că avea senzația de nisip în ochi, parfum, dar și o durere uriașă și abia putea să doarmă.  Fiica lui Vârciu a anunțat că timp de câteva zile a fost foarte sensibilă la lumină și pentru o lungă perioadă va trebui să-și pună și picături

Carmina - fata lui Liviu Vârciu.

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Nu mai am nevoie de ochelari, eu purtam ochelari, da în ultimul timp nu i-am mai purtat că aveam dureri de cap infernale.

Operația a fost făcută cu un aparat foarte smecher, mulțumesc Doamne că am avut norocul și posibilitatea să-mi fac operația”, a spus Carmina pe rețelele de socializare.

Tânăra a declarat că intervenția a durat maxim șase minute. Ea nu a simțit nicio durere, însă după aceea au apărut disconforturile.

Citeste si: Drama nestiuta a unui celebru stilist: Mircea Barbulescu, diagnosticat cu leucemie! "A cazut cerul pe mine"

Carmina a transmis că avea senzația de nisip în ochi, parfum, dar și o durere uriașă și abia putea să doarmă.

Fiica lui Vârciu a anunțat că timp de câteva zile a fost foarte sensibilă la lumină și pentru o lungă perioadă va trebui să-și pună și picături în ochi. Tânăra afirmă că este extrem de mulțumită de rezultat.

„A durat 5-6 minute, adică nimica toată. Am ieșit din sala de operație și cam asta a fost, am avut senzația că aveam nisip, în ochi, parfum, îmi curgea nasul, ochii, nu am bandaj, îmi e pupila foarte dilatată că mi s-au pus niște picături ca să nu mă doară sau să mă usture...”, a mai spus ea.

Citeste si: Liviu Vârciu a rămas cu probleme serioase de sănătate după infecția cu coronavirus: „La plămâni au ramans niște punctulețe mici...”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si