Close sidebar
Close sidebar

Fata lui Mugur Isarescu face parte din conducerea unei societati care anuntase investitii imobiliare de 1,5 miliarde de euro la Constanta! In prezent insa, firma a acumulat datorii uriase

Lacramioara Isarescu, fiica guvernatorului BNR, se afla in conducerea unei firme care are pierderi imense.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Lacramioara, fata lui Mugur Isarescu, face parte din consiliul de administratie al companiei Romreal Invest LT, o firma din Insulele Bermude care in Romania are o subsidiara, denumita Westhouse Group. Aceasta din urma a anuntat acum cativa ani investitii imobiliare de 1,5 miliarde de euro la Constanta.

Presa locala a relatat ca Westhouse Group demarase constructia cartierului Oasis, la Ovidiu, a turnului Central Apartments de pe str. Duiliu Zamfirescu si un alt proiect, Corallia Residence, amplasat la intrarea in Mamaia. Apoi, Westhouse a mai anuntat un ansamblu rezidential in Mamaia, Mamaia North Residential, un bloc langa Autogara Tomis III si cartierul Lakeside in Palazu Mare. “Până acum, însă, la malul mării compania se poate lăuda cu un singur proiect finalizat, Corallia, un bloc cu cinci etaje în staţiunea Mamaia. Restul, rând pe rând, au fost vândute către alţi investitori sau au fost îngheţate, din cauza crizei”, scrie observator.ro.
Compania in a carei conducere se afla fiica guvernatorului BNR a inregistrat doar pierderi de cand a venit in Romania. Astfel, din 2007 pana in 2015, deficitul total al Westhouse Group este de 144.112.473 lei, adica aproximativ 32 de milioane de euro! Presa a relatat ca firma a fost la un pas de faliment in 2012, cand nu a putut achita un credit la banca de 11,6 milioane de euro.
Din fericire pentru Lacramioara Isarescu, acesta nu este singurul sau job. Ea este seful programului guvernamental pe care firma IBM il implementeaza in Romania si, asa cum WOWbiz.ro a dezvaluit, Lacramioara are un salariu lunar de 8.000 de euro, la care se adauga bonusuri de performanta de 2.000 de euro.
Fiica lui Isarescu este absolventa de ASE si a “Harvard Business School” din America.
Ea a detinut o firma de management, “Lissary Management”, intre 2006 si 2011, a lucrat pentru un fond de investitii la New York, intre 2004 si 2006,  a fost angajata IBM la Viena, intre 2001 si 2002, iar la inceputurile carierei, dupa absolvirea facultatii, a fost analist pentru “Romanian-American Enterprise Fund”.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI