Mădălina Dumitriu, alias ”Beyonce de România”, nu se înțelege mai deloc cu Nicolae Guță, bărbatul cu care are un copil, pe Anais. Și asta în primul rând pentru că celebrul manelist nu prea plătește pensia alimentară pentru fetiță, iar atunci când o face, suma trimisă fostei iubite este de-a dreptul ridicolă. Pentru că instanțele au decis ca Guță să plătească fetiței doar un sfert din ce câștigă lunar și legal manelistul, Mădălina primește lunar o sumă care se învârte undeva în jurul cifrei de 300 de lei. 

Fata lui Nicolae Guță și a Mădălinei Dumitriu a intrat la clasa pregătitoare 

Din fericire pentru Anais, Mădălina se descurcă suficient de bine cu banii, fiind sprijinită și de mama ei, Elena, angajată a Poliției Locale din Capitală. Luni, 14 septembrie, a fost o zi încărcată de emoție pentru familia lui Anais, pentru că a coincis cu prima zi de școală penru fetiță. Îmbrăcată foarte elegant și cu zâmbetul pe buze, Anais- înscrisă la clasa pregătitoare- a stat cuminte la poză, după care s-a dus să-și cunoască colegii. ”Prima zi de școală! Minunea mea, te iubesc!”, a scris emoționată fosta iubită a lui Guță

Fata lui Nicolae Guță
Anais este crescută doar de mama și de bunica ei

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Aroganța Nicoletei Guță! Manelista și-a dus copilul în prima zi de școală cu bolidul de zeci de mii de euro FOTO

Micuța Anais s-a născut în urmă cu cinci ani, dar de mai bine de trei ani este crescută doar de mama ei, tatăl ei natural uitând practic de ea. În vara lui 2017, Beyonce de România l-a dat în judecată pe Nicolae Guță, tatăl fetiței ei.

Aceasta le-a solicitat judecătorilor să stabilească cuantumul pensiei alimentare pe care Nicolae Guță trebuie să îl plătească pentru fetița lor, Anais, iar procesul s-a terminat în 2018, în martie, judecătorii stabilind că manelistul trebuie să achite 274 de lei pe lună pentru întreținerea și creșterea fetiței. Cu toate acestea, la începutul anului trecut, relațiile dintre Beyonce de România și Nicolae Guță s-au mai dezghețat, iar Anais a avut ocazia, pentru câteva ore, să stea alături de tatăl ei, la Petroșani.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si