Victor Surdu a incetat din viata in 2011, la 63 de ani, din cauza unui cancer la pancreas, in urma sa ramanand sotia Angela Similea si fetele Monica si Afrodita, rezultate din prima casnicie a politicianului, cea cu Stefania Soreanu.

Daca Monica este stabilita in Italia, unde este medic la o clinica din Verona, Afrodita Victorita (43 de ani) s-a mutat in Africa de Sud, unde si-a intemeiat o familie alaturi de Jan Verbaak, un afacerist.

Fata vitrega a Angelei Similea a dat lovitura in Africa de Sud. Afrodita e casatorita cu un afacerist care face bani frumosi cu sud-africanii!  

Dupa ce a incercat o perioada sa faca bani dintr-un camping ecologic sau ca organizator de nunti, sotul Afroditei s-a reorientat si mai nou le preda sud-africanilor lectii de supravietuire a culturilor pe perioada secetei, meserie foarte rentabila.  

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Recent, Angela Similea a pierdut procesul cu Gabriel Surdu, fostul ei cumnat, si automat a pierdut o parte din averea mostenita de la sotul ei, Victor Surdu. Este vorba de o casa si un teren de 6.500 mp de langa Iasi, pe care Victor Surdu il mostenise, la randul lui, de la mama sa, moarta in 2002. Alaturi de Angela Similea, in proces au fost chemate si cele doua fiice ale lui Victor Surdu, Monica Stefania si Afrodita Victorita, ele fiind co-proprietare ale terenului impreuna cu interpreta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si