Sărbătoare mare, mâine enoriașii o sărbătoresc pe Sfânta Anastasia. Iată felicitările virtuale pe care le poți trimite celor dragi, pe timp de pandemie.

Joi, femeile care poartă numele Sfintei Anastasia își serbează onomastica.

Mesaje speciale și urări de la mulți ani de Sfânta Anastasia

„De ziua ce-ți surâde-n prag și-i porți frumosul nume, eu îți doresc tot ce-i mai drag și mai frumos pe lume.”

„Fie ca Sfânta să-și coboare ochii asupra ta. Îți urez la mulți ani, pentru că porți acest nume și fie ca Sfânta Anastasia să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.”

„Sfânta Anastasia să te călăuzească mereu! La mulți ani! Sfânta Anastasia să te călăuzească mereu, să-ți dea un munte de sănătate, o mare de iubire și un ocean de fericire.”

„Să fii fericită și mereu însoțită de cei care merită să te iubească. Din adâncul sufletului îți doresc ca anii ce se scurg să treacă precum razele soarelui mângâie o trestie umedă și bătută de vânt, precum iubirea alină sufletele suferinde. Să fii fericită și mereu însoțită de cei care merită să te iubească. LA MULȚI ANI !!!”

„Sfânta Anastasia să îți călăuzească pașii. Sfânta de azi să îți călăuzească pașii, să îți aducă bucurie în suflet și să fie întotdeauna cu tine.

La Mulți Ani!”

Felicitări virtuale de ziua numelui

„De ziua numelui tău, îți doresc ca toate lucrurile bune și frumose să-ți se întâmple și să strălucească în calea ta, către fericire și succes. La mulți ani, Anastasia!”.

„Ai apărut în viața mea ca o minune, nu degeaba porți un nume sfânt, spre tine mă îndrept acum c-o urare și c-un bun gând, să fii mereu fericită, să zâmbești, să râzi mereu, și să nu uiți nici o clipă, că tu ești diamantul meu! La mulți ani, Anastasia mea!”.

„Astăzi e ziua ta, o zi frumoasă pentru tine. La mulți ani, Anastasia!”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro

„Aș vrea să îmi fi aproape mereu, cum ai fost și până acum și să mă bucur în fiecare zi de puritatea și căldura sufletului tău, rupt parcă din dragostea Sfintei Anastasia!”

„Azi e o zi specială, este ziua ta de nume, și-ți doresc din inimă numai fericire, sănătate și lucruri bune! La mulți ani!”.

„Azi e ziua ta, bucură-te din plin de ea!”

„Azi e ziua ta, ziua numelui tău, un nume frumos și puternic. Să fi cuminte și să asculți de prietenii tăi pentru că noi îți dorim numai bine, fericire și să ai parte de toată fericirea din lume.”

„Azi la meteo s-a anunțat cod galben de pupici și de urări și cred că responsabilă pentru asta ești tu. La mulți ani!”.

„Cineva acolo sus te iubește, cineva aici jos ține tare mult la tine.

La mulți ani!”.

Citeste si: Blestemul ascuns în hainele Sfintei Parascheva. Ce scrie în racla cu moaşte

Citeste si: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”- kfetele.ro

Citeste si: A lovit-o sau nu Alin Oprea pe Larisa Uță. Fosta lui soție face mărturisiri printre lacrimi: „Era foarte beat”- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: VIDEO| Biserică demolată după ce a fost construită ilegal

„Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îți doresc multă sănătate și fericire. Să ai parte numai de zile senine și însorite!”.

„Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiți un călduros “La mulți ani”, multă sănătate, multe realizări și tot ce vă doriți lângă cei dragi. La mulți ani!”.

Sfânta Anastasia a viețuit în vremea împăraților Deciu (250-253) și Valerian (253-260). Sfânta Anastasia a fost o nobilă romană foarte bogată. Pentru că făcea parte dintr-o famile de rang înalt, tatăl ei o va căsători cu Pomplius, un tânăr care provenea dintr-o familie cu renume. Trecerea ei la creștinism s-a datorat lui Hrisogon. Tot el va fi și persoana care o va îndemna să se roage pentru mântuirea soțului ei.

felicitări de ziua numelui anastasia
Sfânta Anastasia.[Sursa foto: google]

Sfânta a avut un sfârșit tragic. Deși avea cetățenie romană și ar fi trebuit să fie omorâtă prin decapitare din cauza persecuțiilor, executarea ei s-a făcut prin ardere. A fost îngropată de Apolinaria în grădina casei sale. Dupa sfârșitul persecuțiilor aduse de Dioclețian, creștinii au ridicat pe locul mormântului ei o biserică.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si