Pe 24 februarie 2022, rușii au lansat un atac la scară largă asupra Ucrainei. Autoritățile le-au recomandat cetățenilor să se adăpostească, însă ucrainencele au dat uitării războiul și au ieșit să se relaxeze și să se pozeze în ipostaze incendiare pe plajă.

Citește si: Joe Biden susține că Zelenski ”nu a vrut să audă” avertismentele sale cu privire la invazia Rusiei în Ucraina

Nimeni nu se aștepta la așa ceva. Plajele din Ucraina sunt pline de femei. Ele e bucură de soare, de mare și de nisipul fin, ca și cum țara lor nu ar fi atacată în continuare de Rusia.

Imagini virale din Ucraina

Ucrainencele au fost surprinse în timp ce pozau provocator. O tânără a fost văzută în timp ce dansează cât se poate de sexy, iar o altă femeie o pozează. S-au organizat „ședințe foto” de amploare pe plajele din Ucraina.

Femeile nu mai țin cont de niciun avertisment și de niciun anunț al autorităților. Acestea nu mai țin cont de faptul că Ucraina este atacată în continuare de armata rusă, condusă de președintele Vladimir Putin, așa că se distrează pe cinste pe plajă.

Citește si: Avertismentul lui Zelenski: Milioane de oameni ar putea muri din cauza Rusiei

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Războiul ca războiul, dar ședințele foto nu lipsesc din program! O zi obișnuită de plajă la Odesa”, este mesajul transmis pe Twitter de persoana care a surprins imaginile catalogate de unii revoltătoare.

femei pe plaje în ucraina

Ucrainencele au ieșit la plajă.

[Sursa foto: Captură Video]

Invazia a început pe 24 februarie 2022. Atunci, președintele Rusiei a anunțat o „operațiune militară specială” pentru „demilitarizarea” Ucrainei. Câteva minute mai târziu, rachetele au lovit în toată Ucraina, inclusiv în capitala Kiev, urmate la scurt timp de o mare invazie.

Citește si: Noi atacuri ale rușilor în Harkov. O școală a fost distrusă

Potrivit oficialilor, 4.031 de oameni au murit de la începutul războiului, inclusiv aproape 200 de copii. Așadar, peste 4.000 de civili au fost uciși în Ucraina, deși numărul real este probabil mult mai mare.

În jur de 7,4 milioane de refugiați au părăsit Ucraina de atunci. De asemenea, aproximativ 8 milioane de persoane au fost strămutate în țară. Aproximativ un sfert din populația totală a țării și-a părăsit casele.

Citește si: LIVE UPDATE Ziua 112 de război în Ucraina. Șeful NATO cere „mai multe arme grele” pentru Ucraina. Zelenski: "Este vital să rezistăm în Donbas"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si