Close sidebar
Close sidebar

Întâmplare neobișnuită: O femeie moartă a bătut în capacul sicriului. Rudele au dus-o apoi la spital

Scene parcă desprinse din filmele de groază. O femeie decedată a început să bată în capacul sicriului. Apropiații au dus-o iar la spital.

Georgiana Balaban,

Caz șocant în Peru.

[Sursa foto: Captură Video]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Întâmplarea a avut loc  în timpul unei înmormântări din Peru. Rosa Isabel Cespedes Callaca, femeia declarată decedată de medicii legiști, a bătut insistent în capacul sicriului. Rudele au dus-o de urgență la un spital din zonă.

Citeste si: Două asistente din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu au fost sancționate pentru malpraxis

Inițial, Rosa Isabel Cespedes Callaca a fost declarată moartă. Însă, în timpul ceremoniei de înmormântare, ea a întrerupt brusc slujba în momentul în care a bătut puternic în capacul sicriului.

Rosa a fost declarată moartă de medicii legiști, după ce a fost implicată într-un grav accident rutier. În data de 26 aprilie a avut loc înmormântarea femeii, unde au participat apropiații și familia Rosei Isabel Cespedes Callaca. Juan Segundo Cajo, îngrijitorul cimitirului, a declarat că a văzut-o pe Rosa transpirată și în viață, iar după s-a dus direct la birou și a sunat la poliție.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: A început prelevarea de organe pentru fetița de cinci ani internată cu hepatită

Familia și apropiații femeii au pus sicriul pe umeri, iar în acel moment, din interior s-a auzit un zgomot puternic. Oamenii au coborât sicriul și l-au deschis, iar când au scos capacul au descoperit că femeia îi privea și respira foarte greu.

Rosa a fost dusă înapoi la spital

Rudele ei au încremenit. Oamenii au așezat sicriul în mașină, apoi au dus-o la spitalul Lambayeque, Peru. Când a ajuns la spital, Rosa Isabel Cespedes Callaca, dădea semne destul de slabe de viață, iar medicii de la spital au conectat-o la aparate.

Citeste si: Moartea suspectă a unui copil de 1 an

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat la Spitalul Regional Lambayeque.

La spitalul din Peru i-a fost declarat pentru prima dată decesul femeii.

Citeste si: Scenă halucinantă la o înmormântare! Au auzit zgomote din sicriu în timp ce îl cărau pe umeri la groapă, iar ce au văzut când au deschis capacul i-a marcat: „Cu ochii deschiși”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI