Beverley Gilmour, în vârstă de 57 de ani, susține că i-a întâlnit pe Isus și Walt Disney în timp ce se afla în moarte clinică.

Citește și: „Nici nu știam că sunt mort. Eram într-un fel de rai”. Ce a văzut un bărbat în lumea de dincolo, după 2 luni de comă

Femeia a suferit un traumatism cerebral la 20 de ani, ceea ce a făcut-o să aibă și ulterior experiențe neobișnuite cu morții, potrivit Mirror.co.uk.

Prima ei experiență a avut loc în anii 1980 și de atunci ea spune că ar fi construit o „relație privată” cu Isus Hristos.

Experiențe în afara corpului, după traumatismul cerebral

Mamă a trei copii, rezidentă în Birkenhead, din regiunea de nord-vest a Angliei, femeia nu se identifică ca fiind o persoană religioasă, dar asta nu l-a împiedicat pe fiul lui Dumnezeu să o "viziteze" în mod regulat.

Citește și: O femeie care și-a pierdut fiul nu a crezut în Dumnezeu până nu a intrat în moarte clinică. Ce a văzut în lumea de dincolo- VIDEO

Femeia susține că a continuat să aibă „relații private” cu oameni celebri care sunt deja morți, cum este regizorul și producătorul de animații Walt Disney.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Din cauza traumei cerebrale pe care o are din tinerețe, Beverley Gilmour susține că are în continuare experiențe neobișnuite cu morții.

Cum au loc experiențele extra-corporale ale femeii din Anglia

Medicii consideră că leziunile la nivelul creierului și traumatismele cerebrale pot provoca experiențe în afara corpului – care, în general, sunt un fenomen greu de înțeles.

Citește și: Un medic a ieșit din moarte clinică și a povestit totul: „Mi-am privit de sus corpul care avea un cearșaf pus pe față"

Autoproclamata spiritualistă spune că poate simți când corpul ei începe să intre în moarte clinică – și chiar i se oprește inima și nu mai are puls.

Apoi simte că își părăsește propriul corp – ca o scenă dintr-un film – și din acest moment intră într-un spațiu în care simte că poate avea interacțiuni cu morții.

Beverley Gilmour susține că are în continuare experiențe neobișnuite cu morții.

Beverley Gilmour susține că are în continuare experiențe neobișnuite cu morții

Femeia și-a întâlnit și părinții în lumea de dincolo

Cercetătorii de la Coma Science Group de la Universitatea din Liège din Belgia au început  să lucreze cu doamna Gilmour de peste 30 de ani, pentru a ajuta la o mai bună înțelegere a ceea ce se întâmplă.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Citește și: „Nici nu știam că sunt mort. Eram într-un fel de rai”. Ce a văzut un bărbat în lumea de dincolo, după 2 luni de comă

Medicii i-au dat un diagnostic, o tulburare a conștienței – termen folosit de obicei în mod liber pentru persoanele aflate în stări vegetative sau în comă. În mod normal, acest lucru îi face pe oameni incapabili să vorbească cu ceilalți, dar nu e obligatoriu.

Beverley Gilmour susține, de asemenea, că s-a întâlnit cu părinții ei decedați în unele dintre momentele în care a intrat în starea de la limita morții.

„M-am întâlnit cu Isus. Am adus lucruri cu mine din experiențele în afara corpului și apoi intru în transă și încep să scriu tot ce am văzut”, a declarat ea pentru Daily Mail.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si