Close sidebar
Close sidebar

O tânără a născut la duș deși nu știa că este însărcinată. Soțul a găsit-o cu copilul în brațe

O femeie de 28 ani a născut la duș, deși nu știa că e însărcinată. Soțul a găsit-o cu bebelușul în brațe.

Georgiana Balaban,

O tânără a născut la duș și nu știa că este însărcinată.

[Sursa foto: Presa străină]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Caz șocant în Australia. O tânără a avut parte de o experiență de neuitat. Ea s-a dus să facă duș, însă a născut în baie fără să știe că este gravidă. Partenerul său a găsit-o cu copilul în brațe.

Citeste si: VIDEO- Părinții români arestați în Danemarca au fost eliberați. Ce se va întâmpla cu bebelușul lor

Dimitty Bonnet a trăit o experiență fără precedent. Ea a fost în stare de șoc în momentul în care s-a dus la duș și a simțit nevoia să împingă, iar atunci s-a trezit cu un bebeluș. Fata nu știa însă că e însărcinată.

Femeia care nu știa că este gravidă

Potrivit Mirror Online, aceasta a avut menstruație regulată în tot acest timp, iar chiar înainte cu câteva săptămâni de a naște aceasta făcuse un test de sarcină, dar care a ieșit negativ.

Citeste si: Creşte numărul cazurilor de gripă în rândul adulților și al copiilor

„Toată viaţa, am avut fluctuaţii de greutate, aşa că nu m-am gândit că e ceva în neregulă când m-am îngrăşat câteva kilograme. Cu o luna înainte să nasc, am zburat cu avionul şi chiar am făcut o radiografie, după o accidentare la rugby, cu şase săptămâni în urmă.


Absolut nimic nu mă anunţa că sunt însărcinată”, a spus ea.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Înainte cu o seară a avut dureri mari de stomac și s-a simțit rău. Din acest motiv a mers mai devreme la culcare. Dimineața când s-a trezit, aceasta a simțit nevoia de a merge la toaletă, dar nu a putut. Atunci s-a hotărât să facă un duș, iar la un moment dat a simțit nevoia să împingă, moment în care a apărut bebelușul.

„Cu o seară înainte să nasc, m-am simţit un pic rău.

Mă durea un pic stomacul, aşa că m-am culcat mai devreme. Când m-am trezit, aveam senzaţia că trebuie să merg la toaletă, dar nu puteam.

M-am gândit să fac un duş. Soţul meu încă dormea. La un moment dat, am simţit nevoia să împing şi următorul lucru pe care mi-l amintesc este că ţineam capul bebeluşului între picioare”, a mai povestit Dimitty.

Femeia a țipat foarte tare, iar soțul a venit imediat. Când a ajuns în baie a descoperit-o pe partenera sa plină de sânge, dar cu un bebeluș în brațe, după ce a născut în duș.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Tentativă de viol pe malul unui râu, soldată cu trei ani de închisoare

Dimitty Bonnet nu e la primul copil, asta deoarece tânăra de 28 de ani mai are o fată și un băiat, Nate în vârstă de 5 ani și Darci de 3 ani.

Citeste si: Cum arată Zian, fiul Ilincăi Vandici. Iată cu cine seamănă băiețelul

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI