Viktoria Nasyrova a fost condamnată la două decenii de închisoare după ce a preparat o prăjitură otrăvită cu care a încercat să-și omoare dublura.

Femeia fusese găsită vinovată de tentativă de omor, tentativă de agresiune și sechestrare ilegală în februarie, după ce a încercat să o ucidă pe Olga Tsvyk.

Citește și: O rusoaică a pozat nud lângă un copac sacru din Bali. Ce a pățit la 5 zile după arestare

Nasyrova spera să își camufleze crima sub aspectul unei sinucideri. Faptele oribile au avut loc în august 2016, potrivit Ladbible.com.

Viktoria Nasyrova, 21 de ani după gratii

Viktoria Nasyrova, 21 de ani după gratii

[Sursa foto: Instagram]

Viktoria Nasyrova, atac la judecătorul din New York

Adresându-se miercuri instanței americane, rusoaica ar fi strigat „f*** you” la judecător deoarece a fost condamnată de juriul din New York.

În procesul din februarie, victima a dezvăluit că ea și Nasyrova se cunoșteau doar de șase luni înainte de tentativa de omor.

Citește și: VIDEO- „Acest copil nu a avut curajul să spună părinților ce trăiește. A fost șantajat și amenințat”. Fenomenul de bullying face ravagii în rândul copiilor/ Mesajul disperat al unui părinte

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

După ce s-au împrietenit, Tsyvk i-a spus lui Nasyrova că încearcă să-și obțină cardul de autorizare de angajare în New York City, cunoscut și sub numele de Carte Verde sau Carte de Rezident Permanent.

Acela a fost momentul în care Nasyrova se pare că a pus la cale un plan pentru a fura identitatea prietenei sale și a obține Cartea verde pentru ea însăși.

Cele două femei sunt foarte asemănătoare fizic- ambele au părul închis la culoare, tenul pielii similar și vorbesc limba rusă.

Viktoria Nasyrova, 21 de ani după gratii

Viktoria Nasyrova și victima sa

[Sursa foto: Instagram]

Femeia vizitată de rusoaică a mâncat desertul și a început să i se facă rău înainte de a leșina, relatează presa americană.

După ce și-a lăsat victima în stare de inconștiență, rusoaica i-a furat toate actele de identitate și a fugit.

A doua zi, un prieten a descoperit victima inconștientă. În jurul ei au fost împrăștiate pastile pentru a face să pară că a încercat să se sinucidă, au spus procurorii.

Viktoria Nasyrova, 21 de ani după gratii

Viktoria Nasyrova, 21 de ani după gratii

[Sursa foto: Instagram]

Când victima s-a întors acasă după tratamentul la spital, ea a descoperit că îi lipsesc pașaportul și carnetul de autorizare de angajare, împreună cu 4.000 dolari, bijuterii și alte obiecte de valoare.

Viktoria Nasyrova, femeie născută în Rusia, este cunoscută în comunitatea "dominatrix" din New York, potrivit sursei citate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si