Close sidebar
Close sidebar

Femeia de 83 de ani care se căsătorise cu un tânăr de 37 de ani a anunțat de ce s-a despărțit de el. „Nu pot să mă descurc cu asta. Nu sunt o adolescentă bolnavă din dragoste. Am 83 de ani”

Iris Jones, bunica în vârstă de 83 de ani, care atras atenția presei în ultimii ani pentru relația ei cu un bărbat cu 46 de ani mai tânăr, a dezvăluit că totul s-a terminat între cei doi. Care sunt motivele despățirii?

Sorin Negru,

Iris Jones și Mohamed Ahmed Ibriham, dragostea durează 3 ani 

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Iris Jones a șocat pe toată lumea când a făcut publică relația sa cu egipteanul Mohamed Ahmed Ibriham și a discutat deschis despre nopțile lor sălbatice de pasiune.

Citește și: Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital după ce a adormit la soare, pe plajă

Cei doi s-au cunoscut pe Facebook în 2019, iar Iris a călătorit în Egipt pentru a se căsători cu partenerul ei, în noiembrie anul următor.

Femeia octogenară și partenerul ei sexual s-au căsătorit într-un restaurant KFC și părea că viitorul lor este luminos, potrivit revistei OK.

Citește și: Vărul lui Tzancă Uraganu, în stare critică la spital după ce a fost strivit în timp ce fura dintr-un TIR în mers

Acum, vedeta studiourilor de televiziune din Anglia, Iris Jones, a anunțat că s-a despărțit de iubitul ei egiptean.

Citeste si: Amendă uriașă pentru șoferii care transportă animale pe bancheta din față a mașinii- kanald.ro

Citeste si: Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”- wowbiz.ro

Citeste si: Indemnizația socială pentru pensionari nu scade sub 1.281 de lei: Ministerul Muncii a anunțat ce se întâmplă de la 1 septembrie- antena3.ro

Iris Jones, bunica în vârstă de 83 de ani, i-a dat papucii tânărului egiptean

[Sursa foto: OK.co.uk]

De ce s-a despărțit bunica de 83 de ani de soțul "junior"

Perechea de amorezi a devenit de notorietate mondială după ce Iris Jones a împărtășit detalii intime despre relația lor sexuală.

„Obișnuiam să avem o viață sexuală grozavă, dar apoi, în loc să facem dragoste, am ajuns să ne certăm tot timpul despre orice", a povestit femeia.

„Nu mă pot descurc cu asta. Nu sunt o adolescentă bolnav din dragoste. Am 83 de ani”, a izbucnit femeia.

Iris Jones

Iris Jones i-a dat papucii tânărului egiptean

Iris Jones a ajuns la concluzia că certurile din cuplul lor trebuie să înceteze și i-a pus în vedere tânărului soț să își facă bagajele.

Mohamed a părăsit casa lor conjugală, iar Iris și-a luat pisica, pe motamul Mr.Tibbs, la doar câteva zile după.
Ea a spus că motanul este „însoțitorul perfect” acum că este din nou singură.

„Nu se plânge niciodată, este foarte tăcut și frumos la privit – îl ador. Și este foarte fericit aici și nu creează dezordine”, a explicat ea într-un studio de televiziune.

Citeste si: Anamaria Prodan, căsătorită de două ori cu același inel, cumpărat de ea. “Inelul meu pe care eu astăzi îl port cu mândrie, nu mi l-a dat nimeni, e al meu.”- kfetele.ro

Citeste si: Jacob Lee revine în România! Artistul australian va face show la București și Cluj-Napoca în noiembrie- radioimpuls.ro

Citeste si: Indemnizația socială pentru pensionari nu scade sub 1.281 de lei: Ministerul Muncii a anunțat ce se întâmplă de la 1 septembrie- antena3.ro

Citește și: O femeie a fost găsită spânzurată într-o cameră de hotel din Constanța

Cu toate acestea, când a fost întrebată ce simțea despre căsnicia lor când totul s-a încheiat, Iris s-a dezlănșuit:

„Nu-mi lipsește deloc Mohamed, lucrul care m-a enervat cel mai mult când a plecat a fost că mi-a luat creveții murați pe care îi plănuisem pentru cina din acea seară”, a dezvăluit ea.

Iris Jones, bunica în vârstă de 83 de ani, i-a dat papucii tânărului egiptean

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI