Alexandra Dobre are doar 25 de ani si a ocupat deja cateva functii la care altii doar viseaza. In primavara anului 2015, ea a devenit consiliera ministrului de interne de la acea vreme, Gabriel Oprea. Pentru ea, accidentul din 20 octombrie 2015 pare sa fi avut repercusiuni majore.

"Pe viitor, inainte sa acuzam sau daca acuzam, sa verificm informatia pt ca asa cred ca este corect pt toata lumea".

Despre tanara s-a spus, la acel moment, ca ar fi una dintre putinele persoane care pot face lumina in discutiile despre tragedie, intrucat s-ar fi aflat chiar in masina superiorului ei. La doi ani dupa cele intamplate, tanara isi spune propria versiune.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: A renunțat la viața din SUA și și-a cumpărat o insulă în Finlanda cu banii de-o garsonieră confort redus în România- antena3.ro

"Mi-as fi dorit  mult ca la momentul rspectiv sa mi se acorde un drept la replica, le-as spune ca asa mi s-ar fi parut corect, macar sa ma sune cineva sa ma intrebe. Le-as spune ca din pacate pt ei eu eram cu prietenul meu acasa!".

Alexandra povesteste ca a aflat de la televizor despre cele intamplate.

"Eu eram cu prietenul meu, acasa, cu care locuiesc de 2 ani jumate si cu care chiar ma uitam la incident si eram destul de speriata pt ca nu stiam ce s-a intamplat, ce a presupus accidemtul si  ce victime sunt implicate".

Pe 20 octombrie 2015, politistul Bogdan Gigina, care se afla in coloana oficiala a ministrului Gabriel Oprea, si-a pierdut viata dupa ce a cazut intr-o groapa de pe bulevardul Stirbei Voda.

Scandalul declansat la momentul respectiv a fost unul de proportii, iar urmarile au fost dramatice pentru viata politica a lui Gabriel Oprea.

Citeste si: Cum arata marcajul rutier de la Pasajul Jiului, din Timisoara! Politia Timis face verificari

Imediat dupa acea perioada, tanara a plecat din ministerul de interne si s-a "refugiat" la primaria sectorului 4.

Desi apele par sa se fi linistit, familia politistului de 28 de ani mort in acel incident nu si-a gasit, inca, pacea.

Rudele il acuza in continuare pe fostul vicepremier si s-au constituit parte civila in dosarul care ancheteaza moartea tanarului si in care Gabriel Oprea este cercetat pentru abuz in serviciu.
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si