Femeia din Florida a vorbit despre viziunile pe care le-a avut în cele 27 de minute în care a fost declarată moartă, după ce toate funcțiile organismului i se opriseră.

În februarie 2018, Tina Hines a suferit un stop cardiac și s-a prăbușit acasă, în Arizona, SUA. Soțul ei, Brian, a efectuat manevre de resuscitare înainte de sosirea ambulanței.

Citește și: Împreună ajutăm Turcia! Fii voluntar în echipele de asistență medicală!

Cu toate acestea, după sosirea paramedicilor, starea lui Hines s-a deteriorat și mai mult și a murit clinic pentru un total de 27 de minute, timp în care paramedicii au "reînviat-o" de șase ori.

"L-am văzut pe Isus cu brațele larg deschise"

În ciuda stării ei fizice deteriorate și a experienței în apropierea morții, Tina Hines a dezvăluit unui post de televiziune că nu i-a fost frică pentru că "L-a văzut pe Isus".

Ea a spus, potrivit News.com.au: „Odihna și liniștea incredibilă din ceea ce am experimentat a fost Isus stând acolo, cu brațele larg deschise. Și chiar în spatele lui Isus care stătea, era această strălucire incredibilă.”

Citește și: Cum arată viața de dincolo pentru Linda, care a fost timp de 15 minute în moarte clinică

Când Hines s-a trezit, după ce a fost reînviată pentru a șasea oară și ulterior intubată în spital, ea a notat două cuvinte pe o foaie de hârtie: „Este real”.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

mesaj tina hines

Scrisul bizar de pe foaia de hârtie 

[Sursa foto: Facebook]

Un sentiment copleșitor de pace 

Hines a explicat mesajul ei legat de experiența ei în apropierea morții (Near Death Experience- NDE) și modul în care l-a văzut pe Isus și cerul- viziunea ei având „culori vibrante”.

Potrivit Universității din Virginia, experiențele în apropierea morții sunt „experiențe intense și adesea care transformă viața, multe dintre ele apar în condiții fiziologice extreme, cum ar fi traume, încetarea activității creierului, anestezie generală profundă sau stop cardiac în care nu există conștientizare sau activitate cardiacă".

"Experiențele senzoriale de orice fel ar trebui să fie posibile în funcție de opiniile predominante în neuroștiință”, spun medicii.

În timp ce experiențele de tip NDE „diferă de la o persoană la alta”, mulți oameni raportează „un sentiment copleșitor de pace, bunăstare sau iubire absolută, necondiționată” sau „întâlniri cu cei dragi decedați ori cu alte ființe care pot fi identificate ca religioase”.

Tina Hines, alături de soțul ei

Alte experiențe în moarte clinică

Tina Hines nu este singura care a vorbit despre o experiență de dincolo de moarte care i-a schimbat viața.

În 2008, Dr. Eben Alexander a fost indus în comă și a experimentat o „renaștere” într-un alt tărâm plin de „cascade care curg în bazine de cristal” și oameni cântând și dansând.

Și mai asemănătoare cu viziunea lui Hines, este cea a lui Betty J.

Eadie care spune că l-a văzut pe Isus în timpul morții clinice, dezvăluind că figura religioasă a îmbrățișat-o și i-a spus: „Nu este încă timpul tău”.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

De-a lungul timpului s-a crezut că oamenii au un „flashback” al vieții lor înainte de a muri.

Ca răspuns la această ipoteză, omul de știință Dr. Ajmal Zemmar a speculat că, dacă creierul a făcut un flashback final, „probabil ar dori să vă reamintească de lucruri bune, mai degrabă decât de lucruri rele”.

El a dat speranțe celor care vor să creadă în realitatea vieții de după moarte: „Cred că există ceva mistic și spiritual în toată această experiență aproape de moarte”.

tina hines

Tina Hines, la doi ani după experiența din apropierea morții

[Sursa foto: Facebook]

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si