Close sidebar
Close sidebar

Femeie atacată de urs în judeţul Hunedoara

O femeie de 50 de ani a fost atacată de urs, în timp ce se afla cu vitele pe o păşune în zona localităţii Ohaba Ponor din judeţul Hunedoara.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pentru salvarea acesteia au intervenit pompierii care au transportat-o pe rănită până la ambulanţa cu care a fost transportată la spital.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, femeia se afla în apropierea unei păduri, când a fost atacată de urs.

Citeste si: Iohannis: Guvernarea actuală a mers pe contrasens faţă de aşteptările societăţii româneşti, arătând că este o guvernare paralelă cu nevoile de modernizare ale unei societăţi de tip european, în secolul XXI

”O femeie de 50 de ani, din Ohaba Ponor, a fost atacată de un urs când aceasta se afla pe o păşune cu vitele în apropierea unei păduri. Contactul cu ursul s-a soldat cu rănirea femeii, care a suferit plăgi deschise la piciorul şi mâna stângă”, au transmis reprezentanţii ISU Hunedoara.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Hotărârile de comasare a două şcoli din Buzău, suspendate de instanţă; peste 420 de elevi ar trebui mutaţi înapoi la şcoala unde s-au înscris, în 72 de ore

Un echipaj de pompieri a intervenit pentru transportarea femeii până la ambulanţă

”Echipajul de pompieri, al Gărzii Baru, specializat în ajutorul medical a ajuns la femeia rănită după ce a parcurs mai mulţi kilometri cu un autoturism de teren şi pe jos, de la locul de unde ambulanta tip B2 nu a mai putut înainta. Femeia a primit ajutor medical, i s-au îngrijit rănile, sângerarea a fost oprită şi a fost purtată până la ambulanţă”, mai arată sursa citată.

Citeste si: Câți ani de pușcărie riscă Mario Iorgulescu după ce a ucis un om într-un accident de mașină! Cum vrea un senator să se asigure că tânărul nu va scăpa de închisoare!

Un echipaj cu medic al Serviciului de Ambulanţă a preluat rănita în stare stabilă şi a transportat-o la UPU Petroşani.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI