Jessica Manning, în vârstă de 30 de ani, care s-a mutat din Noua Zeelandă în Australia, a povestit cum a fost oprită de agenții de securitate ai aeroportului, când i-au găsit în bagajul ei de mână inima proprie.

Citește și: Turistă franceză, dispărută pe o insulă din Grecia. A trimis un mesaj tulburător înainte să "intre în pământ"

Pacienta care trecuse printr-un dublu transplant a fost oprită de forțele de securitate ale aeroportului timp de o oră, în care a trebuie să explice de ce își ducea vechea inimă în

Australia.

Povestea unei vieți încercate- 200 de operații și două transplanturi

Jessica Manning, 30 de ani, originară din Noua Zeelandă, a suferit un dublu transplant de inimă și ficat în urmă cu opt ani, după ce a avut complicații de la naștere.

S-a născut cu șase defecte cardiace și a suferit peste 200 de operații înainte de a beneficia în cele din urmă de transplanturi de inimă și ficat.

Inițial, femeia și-a donat inima științei, dar după 10 luni i s-a spus că nu mai este nevoie, așa că a decis să o păstreze într-o pungă de plastic acasă.

Dar acum a povestit cum a fost oprită de securitatea aeroportului când a plecat în Australia, după ce a decis să se mute în țara vecină.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: HARTA. Autoritățile sunt în alertă. Ciclonul mediteranean aduce ploi și furtuni. Sudul României este vizat în mod special- wowbiz.ro

Jessica avea punga cu inima în bagajul de mână. Oficialii i-au explicat că au vrut să verifice dacă nu există pericole pentru sănătate implicate în aducerea inimii în țară.

Abia după aceea i s-a spus că poate să-și continue drumul.

Povestea unei vieți încercate - 200 de operații și două transplanturi

Povestea unei vieți încercate - 200 de operații și două transplanturi

[Sursa foto: Mirror.co.uk]

Jessica a suferit trei operații pe cord deschis înainte de a face un transplant, prima operație fiind la vârsta de cinci luni, iar următoarele la trei și șase ani.

Femeia a dezvoltat o boală hepatică când avea 22 de ani, ca urmare a operațiilor la inimă.

„Când aveam 19 ani, am intrat în insuficiență cardiacă. Și apoi, când aveam 22 de ani, am fost diagnosticată cu boală de ficat. Boala de ficat s-a datorat unei proceduri pe care am făcut-o când aveam trei ani”, a spus ea.

"Acum pot să respir"

Tânăra a ajuns pe lista de transplant în aprilie 2017 și a așteptat 16 luni până la momentul dublei operații.

După ce a povestit că până atunci s-a chinuit mereu să respire și asta însemna că nu a reușit să facă anumite lucruri.

„Toată lumea mă întreabă: „Care este cea mai bună parte a transplantului?”, iar eu spun doar „Pot să respir”.

Jessica Manning, cu inima în aeroport

Jessica Manning, cu inima în aeroport

[Sursa foto: Mirror.co.uk]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si