Mesajele agresive ale fostei sale iubite l-au făcut în cele din urmă pe bărbatul de 37 de ani să-și ia singur viața, spun procurorii americani.

Citește și: Unde s-ar afla, de fapt, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu? Monstrul din Caracal a spus totul! Ce s-a întâmplat după ce a mărturisit adevărul

Mandie Rose Reusch, în vârstă de 35 de ani, a fost arestată marți în Pennsylvania și acuzată de două infracțiuni-  de împingere la sinucidere și o acuzație de hărțuire, în legătură cu moartea lui Keven Metzger,

în vârstă de 37 de ani.

Potrivit documentelor judecătorești consultate de site-ul Law&Crime, mesajele "odioase" ale femeii l-au terorizat pe fostul ei iubit și l-au făcut să cedeze.

"Au fost mesaje necruțătoare luni de zile"

"Domnul Metzger ar putea fi astăzi încă aici dacă mesajele respective nu l-ar fi influențat și încurajat să-și ia viața”, a spus procuroarea de caz.

„Aceste mesaje de la prietena răzbunătoare a lui Keven Metzger au fost continue și necruțătoare luni de zile și nu s-au oprit  până când, în cele din urmă, victima nu și-a luat viața.”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Imagini virale cu veverița care și-a înscenat propria moarte. Scena „crimei”, lăudată de internauți pe rețelele de socializare

Potrivit unui comunicat de presă al procurorului districtual Westmoreland, arestarea lui Reusch a venit după o investigație de doi ani condusă de detectivi ai poliției de stat din Pennsylvania în colaborare cu anchetatorii din biroul procurorului.

O scrisoare lăsată de sinucigaș arată impactul presiunii puse de femeie asupra lui

Acuzațiile împotriva lui Reusch provin din relația ei cu Metzger, care s-a sinucis pe 18 iunie 2021. În timpul anchetei, autoritățile au descoperit o scrisoare scrisă de Metzger însuși „care detaliază o serie întreagă de chinuri și solicitări” la care a fost supus de fosta parteneră de viață.

Mesajele postate pe pagina sa publică de Facebook au spus o poveste similară, consideră autoritățile. Procurorii au descris mesajele trimise de Reusch lui Metzger drept „odioase și grafice”.

Într-o declarație emisă marți după-amiază, procurorul Nicole W. Ziccarelli a subliniat impactul masiv al acestor mesaje asupra deciziei lui Metzger de a-și lua viața.

Mandie Rose Reusch și-a terorizat iubitul cu mesaje

Mandie Rose Reusch și-a terorizat iubitul cu mesaje

"Nivelul de hărțuire și amenințări a crescut la un nivel penal"

Procurorii au spus că „nivelul de hărțuire, presiune și amenințări a crescut la un nivel penal în acest caz particular”.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Exprimând condoleanțe familiei Metzger pentru pierderea și durerea pe care au îndurat-o de la moartea sa, procuroarea districtuală Ziccarelli a spus că conduita detestabilă a lui Reusch nu va fi tolerată fără consecințe.

„Nu vom permite sau tolera acest tip de comportament flagrant”, a declarat ea.

Reusch a rămas în arest la închisoarea Westmoreland County începând de marți după-amiază. Femeia esre programată să apară din nou în instanță pentru audierea ei preliminară pe 27 iunie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si