Close sidebar
Close sidebar

Femeie de 35 de ani, arestată pentru că și-a terorizat iubitul cu mesaje și l-a împins la sinucidere

O femeie de 35 de ani a fost arestată pentru că i-a trimis în mod continuu iubitului ei mesaje „odioase și grafice” despre care autoritățile spun că l-au încurajat să se sinucidă.

Sorin Negru,

Mandie Rose Reusch și-a terorizat iubitul până la sinucidere


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mesajele agresive ale fostei sale iubite l-au făcut în cele din urmă pe bărbatul de 37 de ani să-și ia singur viața, spun procurorii americani.

Citește și: Unde s-ar afla, de fapt, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu? Monstrul din Caracal a spus totul! Ce s-a întâmplat după ce a mărturisit adevărul

Mandie Rose Reusch, în vârstă de 35 de ani, a fost arestată marți în Pennsylvania și acuzată de două infracțiuni-  de împingere la sinucidere și o acuzație de hărțuire, în legătură cu moartea lui Keven Metzger, în vârstă de 37 de ani.

Potrivit documentelor judecătorești consultate de site-ul Law&Crime, mesajele "odioase" ale femeii l-au terorizat pe fostul ei iubit și l-au făcut să cedeze.

"Au fost mesaje necruțătoare luni de zile"

"Domnul Metzger ar putea fi astăzi încă aici dacă mesajele respective nu l-ar fi influențat și încurajat să-și ia viața”, a spus procuroarea de caz.

„Aceste mesaje de la prietena răzbunătoare a lui Keven Metzger au fost continue și necruțătoare luni de zile și nu s-au oprit  până când, în cele din urmă, victima nu și-a luat viața.”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Imagini virale cu veverița care și-a înscenat propria moarte. Scena „crimei”, lăudată de internauți pe rețelele de socializare

Potrivit unui comunicat de presă al procurorului districtual Westmoreland, arestarea lui Reusch a venit după o investigație de doi ani condusă de detectivi ai poliției de stat din Pennsylvania în colaborare cu anchetatorii din biroul procurorului.

O scrisoare lăsată de sinucigaș arată impactul presiunii puse de femeie asupra lui

Acuzațiile împotriva lui Reusch provin din relația ei cu Metzger, care s-a sinucis pe 18 iunie 2021. În timpul anchetei, autoritățile au descoperit o scrisoare scrisă de Metzger însuși „care detaliază o serie întreagă de chinuri și solicitări” la care a fost supus de fosta parteneră de viață.

Mesajele postate pe pagina sa publică de Facebook au spus o poveste similară, consideră autoritățile. Procurorii au descris mesajele trimise de Reusch lui Metzger drept „odioase și grafice”.

Într-o declarație emisă marți după-amiază, procurorul Nicole W. Ziccarelli a subliniat impactul masiv al acestor mesaje asupra deciziei lui Metzger de a-și lua viața.

Mandie Rose Reusch și-a terorizat iubitul cu mesaje

"Nivelul de hărțuire și amenințări a crescut la un nivel penal"

Procurorii au spus că „nivelul de hărțuire, presiune și amenințări a crescut la un nivel penal în acest caz particular”.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Exprimând condoleanțe familiei Metzger pentru pierderea și durerea pe care au îndurat-o de la moartea sa, procuroarea districtuală Ziccarelli a spus că conduita detestabilă a lui Reusch nu va fi tolerată fără consecințe.

„Nu vom permite sau tolera acest tip de comportament flagrant”, a declarat ea.

Reusch a rămas în arest la închisoarea Westmoreland County începând de marți după-amiază. Femeia esre programată să apară din nou în instanță pentru audierea ei preliminară pe 27 iunie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI