Englezoaica Ramandeep Kaur Mann, de 38 de ani, din Derby, a fost găsită vinovată de uciderea soțului ei Sukhjit Singh, de 34 de ani, în timp ce se aflau în vacanță la casa soacrei din India, în 2016.

Citește și: O femeie a lăsat doi copii mici pe o plajă, s-a urcat în mașină și a plecat. Ce a pățit pentru gestul ei

După un proces care a durat șapte ani, Ramandeep a fost găsită vinovată de uciderea soțului ei și a fost condamnată la moarte prin spânzurare de către un tribunal indian, relatează NDTV.

Amantul, Gurpreet Singh, a fost găsit și el vinovat și condamnat la închisoare pe viață, cu o amendă de 10.000 de rupii (aproxim. 150 de euro).

Ramandeep Kaur a lucrat ca director de magazin într-un supermarket din Derby și l-a cunoscut pe Sukhjit pe când acesta era șofer de taxi în Anglia.

Iubitul ei secret, împreună cu care a comis teribila crimă, era prietenul din copilărie al soțului!

Cum s-a produs tragedia din urmă cu 7 ani

Crima oribilă s-a petrecut în iulie 2016, când Singh, soția sa și cei doi copii ai lor s-au deplasat la casa mamei sale din Banda, sud-estul Delhi, pentru a-și vedea rudele și a se întâlni cu Gurpreet Singh, care fusese coleg de școală cu victima.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Ramandeep a declarat poliției că a recurs la gestul înfiorător întrucât soțul refuzase să divorțeze. Cuplul era căsătorit din 2005, potrivit Daily Mail.

În ziua crimei, Ramandeep a pus somnifer în mâncarea gătită de ea, încercând să-și adoarmă întreaga familia înainte de a recurge la gestul extrem.

Cei doi soți, pe vremea când erau fericiți împreună

[Sursa foto: Daily Mail]

Femeia nu și-a dat seama că unul dintre cei doi copii, care avea nouă ani la acea vreme, nu se atinsese de mâncare în acea noapte.

Prin urmare, copilul a asistat la scena crimei comise de mama și Gurpreet Singh, care fusese de mai multe ori  în excursii cu familia.

Soțul, un credincios sikh devotat și tată a doi copii, a fost găsit în pat cu gâtul tăiat.

Copilul a declarat instanței în timpul procesului că dormea ​​în pat lângă tatăl său când a fost trezit la vederea mamei sale care încerca să-și sufoce soțul cu o pernă.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Iubitul ei, prietenul din copilărie al soțului, Gurpreet Singh, l-a lovit apoi cu un ciocan în cap înainte ca Ramandeep să-i taie gâtul.

Mama victimei: „Am cerut pedeapsa capitală pentru fosta mea noră"

După pronunțarea verdictului, mama lui Singh a declarat: „Mă simt ușurată. Rugăciunile mele au primit răspuns și am primit ceea ce mă așteptam de la tribunal”.

„Am cerut pedeapsa capitală pentru Ramandeep, astfel încât copilul niciunei mame să nu mai moară astfel”.

În imaginile mai vechi se observă că Singh purta părul scurt, dar în fotografiile de familie mai recente, de dinainte de asasinarea sa, purta o barbă mare și turban. Acesta mergea în mod regulat la templul local sikh și a fost descris ca un om „devotat”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si