Bunica Dorothy „Dottie” Fideli,  în vârstă de 77 de ani, s-a căsătorit cu ea însăși într-o „nuntă de vis”, pe care și-a dorit-o mereu după o viață plină de greutăți și necazuri.

„Dottie” Fideli a îmbrăcat o rochie de mireasă albă, într-o ceremonie uimitoare la casa de bătrâni din Ohio, pe data de 13 mai, potrivit The Independent.

„Dottie” Fideli

„Dottie” Fideli, nunta visată toată viața

[Sursa foto: Twitter]

Un vis devenit realitate, la casa de bătrâni

Cei trei copii ai femeii au organizat nunta fastuoasă pe care ea și-a dorit-o întotdeauna, după o viață plină de greutăți.

A fost un vis devenit realitate pentru Dorothy „Dottie” Fideli, în vârstă de 77 de ani, când s-a căsătorit cu ea însăși în cadrul unei ceremonii uimitoare la casa de seniori din localitatea ei.

Dottie, care a îmbrăcat o frumoasă rochie de mireasă albă cu voal și a ținut un buchet de trandafiri, a explicat că nunta neobișnuită a fost ceva pe care întotdeauna și-a dorit să o facă și a văzut-o ca o a doua șansă de a face ceva care să o facă fericită.

„Dottie” Fideli, în vârstă de 77 de ani

„Dottie” Fideli, căsătorie la 77 de ani

[Sursa foto: Twitter]

Prima ei căsătorie, o ceremonie civilă, desfășurată într-un tribunal în 1965, s-a prăbușit după doar nouă ani, iar Dottie știa că nu va dura când soțul ei s-a întors la muncă imediat după cununie.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Am purtat o rochie neagră atunci, așa că am fost condamnată înainte de a începe”, le-a spus ea reporterilor.

Citește și: VIDEO- Incredibil! O româncă s-a căsătorit cu ea însăși: „Un angajament deplin cu mine”

Dottie, care are trei copii, a spus: „Este ceva ce mi-am dorit dintotdeauna. Am vrut să mă căsătoresc și să am o viață fericită, dar lucrurile nu au mers așa, iar acum am o a doua șansă să fac asta”.

Managerul casei de bătrâni al lui Dottie, Robert Geiger, a acționat ca preot de nuntă și, după slujba din Ohio din 13 mai, oaspeții au fost răsfățați cu un festin de primire somptuos și cu un tort de nuntă pe două niveluri.

Fiica lui Dottie, Donna Pennington, a fost organizatorul ei de nuntă și i-a cumpărat rochia și florile și a gătit pentru invitați.

Bunica pensionară este cunoscută în micuța localitate pentru că face lucruri excentrice și îi înveselește pe toți cei care se simt triști.

„Când îi văd pe toți deprimați, mă duc să-mi îmbrac una dintre ținutele excentrice, mă îmbrac și coboar, iar ei toți zâmbesc”, spune ea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si