Pompierii bârlădeni au fost solicitați să intervină, marți după-masa, în Halta Dodești, comuna Viisoara pentru o persoană lovită de un tren. La intervenție a fost deplasată o ambulanță SMURD tip B2 și un echipaj de prim ajutor.

La sosirea echipajului de intervenție a fost găsită o femeie lovită de tren, transmite presa locală. Victima în vârstă de 78 ani prezenta leziuni traumatice incompatibile cu viața.

Citeste si: FOTO| Accident grav în Suceava: Un autoturism a fost lovit de tren

Cum s-a produs tragedia

Mecanicul de locomotivă a fost cel care a sunat la 112 pentru a anunța că o persoană a fost lovită de tren.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Poliţia Municipiului Bârlad a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că o persoană a fost lovită de tren. Apelul a fost preluat de poliţiştii din cadrul Poliţiei Transporturi Feroviare Bârlad, care au constatat că o femeie în vârstă de 78 de ani a traversat calea ferată fără să se asigure, moment în care a fost lovită de un tren IR, în halta Dodeşti.

În urma impactului, femeia a decedat", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Mihaela Manoliu, potrivit Agerpres.

Citeste si: Accident grav pe calea ferată din Timiș: Două persoane au ajuns la spital

Victima locuia în apropiere de Halta Dodești din comuna vasluiană Banca și creștea în curte mai multe păsări.

Un moment de neatenție, fatal pentru femeia care vroia să-și salveze păsările de curte

Potrivit polițiștilor, marți după-amiază aceasta a observat că i-au ieșit curcile din curte, iar în momentul în care le-a văzut pe calea ferată a mers să le alunge către casă, știind că era ora la care urma să sosească trenul în zonă. Femeia a salvat curcile, însă ea nu a mai reușit să traverseze șinele de cale ferată, fiind surprinsă și lovită de tren.

Citeste si: Un tânăr de 29 de ani a murit după ce a fost lovit de tren

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor care au condus la producerea evenimentului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si