Un bărbat a fost arestat preventiv  de Tribunalul Hunedoara, după ce a violat o femeie în vârstă de 87 de ani, imobilizată la pat, iar apoi a lovit-o de mai multe ori cu pumnul în faţă. Victima a murit în urma rănilor suferite.

Citește si: Caz comico-tragic în Franța: Un câine antrenat pentru depistarea de droguri a mâncat o parte din marfa găsită

Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara a transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că procurorii au început urmărirea penală a unui bărbat pentru omor calificat, viol şi violare de domiciliu.

Ce au transmis autoritățile

„Din cercetările efectuate în cauză, rezultă că în noaptea de 4/5 mai, în jurul orei 04.00, inculpatul G.A. a pătruns fără drept, prin forțarea geamului, în locuința victimei M.L., în vârstă de 87 de ani, situată în municipiul Vulcan, unde, profitând de imposibilitatea acesteia de a se apăra (imobilizată la pat), a întreținut un raport sexual normal cu victima, iar apoi, pentru a împiedica descoperirea sa şi a faptelor comise ca urmare a țipetelor victimei, a lovit-o pe aceasta în mod repetat cu pumnul în zona feţei şi i-a acoperit gura cu mâna, provocându-i leziuni care au dus la decesul victimei”, se

arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Citește si: Tânărul care și-a ucis vecinul și i-a violat fiica a fost condamnat la închisoare pe viață

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Bărbatul a fost reținut, inițial, pentru 24 de ore, fiind prezentat Tribunalului Hunedoara, care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Femeia dispărută din Cluj, găsită moartă în Bihor. Suspectul principal, un fost profesor universitar condamnat pentru acte de violență

O femeie în vârstă de 30 de ani, dată dispărută de polițiștii clujeni în urmă cu trei zile, ar fi fost găsită moartă în localitatea bihoreană Cornițel, pe marginea unui câmp, în zona unei benzinării dezafectate. Corpul femeii prezintă urme de violență, spun surse din ancheta poliției.

Clujeanca Molnar Beata a fost dată dispărută după ce în weekend a mers în excursie la Răchițele, împreună cu iubitul ei, un bărbat de 43 de ani din Arad, cu antecedente penale.

Trupul femeii ar fi fost găsit în zona benzinăriei dezafectate din Cornițel, lângă localitatea Aleșd. Potrivit surselor din cadrul anchetei, citate de Bihon.ro, cadavrul avea multiple leziuni la nivelul feței.

Citește si: VIDEO |Mama din Timișoara și-a premeditat sinuciderea. Cu doar câteva zile în urmă a fost văzută pe același bloc

Surse apropiate femeii au declarat pentru Cluj24 că prietenul ei se numește Bone Ferenc, a fost cadru didactic la Universitatea Sapientia din Cluj-Napoca, bărbatul având antecedente de violență.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Conform ziarulclujean.ro, telefonul mobil al bărbatului era deschis și a fost găsit în apartamentul acestuia din Cluj-Napoca., în timpul percheziției.
Anchetatorii verifică acum dacă Bone Ferenc a trecut granița în Ungaria, unde a și lucrat pentru mai mult timp.

Citește si: Ireal ce a povestit Gheorghe Dincă despre Alexandra Măceșanu în sala de judecată. Mama ei nu a mai putut suporta: „Nu mai pot, mi-e rău”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si