Nadia Stanway era o femeie de afaceri de succes până în momentul în care pandemia de Covid-19 i-a falimentat compania.

Citește și: O majoretă de 17 ani, împușcată mortal când pleca de la un party

În pană de idei și de bani, ea a înființat o linie specială pentru a trimite mesaje prin care anunța că vinde droguri de clasa A, potrivit Mirror.

Citește și: O adolescentă ar putea să nu mai meargă niciodată după ce a abuzat de „gazul de râs”

A devenit ea însăși consumatoare, iar pentru a-și putea finanța nevoia de consum, a ajuns să facă comerț cu heroină, cocaină și crack și a fost condamnată la închisoare.

Imaginile de pe rețelele de socializare de dinainte de a deveni dependentă par șocante, puse față în față cu cele de la poliție, din momentul arestării și condamnării.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Nadia Stanway, pe când era femeie de afaceri de succes

Nadia Stanway, pe când era femeie de afaceri de succes

[Sursa foto: Facebook]

nadia stanway

Nadia, înainte de dependența de droguri

[Sursa foto: Facebook]

Cum arată Nadia în prezent

În pozele din prezent, femeia de afaceri arată ca o persoană îmbătrânită cu cel puțin 10 ani, neîngrijită și bolnavă (vezi mai jos).

Poliția a fost alertată de vecinii dintr-un cartier liniștit în care se mutase, disperați de petrecerile zgomotoase, până în zori, pe care Nadia le ținea în casa ei și la care luau parte alți dependenți.

Citește și: O adolescentă ar putea să nu mai meargă niciodată după ce a abuzat de „gazul de râs”

Ofițerii au arestat-o ​​pe Stanway în timp ce cobora dintr-un taxi în centrul orașului Congleton, Marea Britanie.

I-au percheziționat geanta și au găsit 500 de lire sterline în numerar, un mic set de cântare, un spray cu piper deghizat în ruj și un pistol paralizant Taser în formă de stilou.

Când a fost interogată, femeia a susținut că a devenit dependentă de droguri și a fost presată de alți dealeri să vândă și ea pentru a-și finanța dependența. A declarat că deține armele pentru propria protecție.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Fosta femeie de afaceri a fost condamnată la doi ani și opt luni de închisoare după ce a pledat vinovată de trafic de droguri de mare risc.  

Nadia stanway, condamnată la doi ani și opt luni de închisoare  

Nadia, condamnată la doi ani și opt luni de închisoare  

Ce este crack-ul și cît de periculos este

Crack este cocaina care a fost procesata astfel incat sa poata fi fumata. Crackul arata ca bucati mici sau aschii de sapun, dar are o senzatie tare si ascutita.

Crack-ul este de obicei fumat prin incalzirea lui intr-o teava de sticla, dar poate fi amestecat si intr-un „joc” de marijuana sau intr-o tigara de tutun.

Cand o persoana fumeaza cocaina crack (sau pudra prin freebase), drogul ajunge la creier mai rapid si in doze maxime mai mari decat atunci cand este pufnit sub forma de pulbere. Utilizatorul simte o „graba” intensa, urmata de un „accident” care poate produce o pofta puternica de mai mult medicament.

Cocaina si crack-ul sunt droguri periculoase, care creeaza dependenta, care pot duce la reactii adverse grave, inclusiv moarte subita cardiaca, convulsii cerebrale, atac de cord si accident vascular cerebral. Niciun medicament nu este aprobat pentru a inversa rapid supradoza de cocaina in sine sau pentru a trata dependenta de cocaina. Consilierea este principalul tratament.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si