Femeia avea pantalonii trasi in jos, pana la nivelul genunchilor, picioarele legate cu un cearsaf si cu leziuni la nivelul capului si al corpului, se arata intr-un comunicat remis marti de Biroul de Presa al Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava.

Citeste si: CREDIDAM, dupa acuzatiile lui Cuzin Toma: Actorul nu mai e membru al asociatiei din septembrie 2015, fiind exclus din cauza comportamentul agresiv. Afirmatiile actorului sunt false

Potrivit sursei citate, in dimineata zilei de marti, la ora 8,00, un cetatean a sesizat prin 112 ca pe raza satului Giurgesti este o femeie decedata in drum.

O patrula de interventie din cadrul Sectiei de Politie Rurala 12 Preutesti s-a deplasat in zona si a constatat ca femeia moarta este Florina Dumitriu din satul Giurgesti, comuna Vulturesti.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Potrivit anchetatorilor, cadavrul femeii a fost gasit la o distanta de circa 10- 15 metri de casa in care locuia impreuna cu familia sa, formata din sot si trei copii minori.

O echipa complexa formata dintr-un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava si lucratori

de politie de la Serviciul Investigatii Criminale din cadrul IPJ Suceava efectueaza cercetari in vederea stabilirii imprejurarilor in care s-a produs decesul femeii.

Parchetul de pe langa Tribunalul Suceava a deschis un dosar penal.

Sursa: Agerpres


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si