Aurica Anghel în vârstă de 45 de ani a fost dată dispărută în urmă cu 30 de zile. Femeia trăia în concubinaj cu Marian Comănici, un bărbat din Tăbărăști.

Citeste si: O femeie din Botoșani și-a terorizat toată noaptea cei cinci copii amenintând că se sinucide

Citeste si: Şase din cei şapte poliţişti de frontieră cercetaţi pentru luare de mită au fost reţinuţi

Potrivit spuselor bărbatului cu care aceasta locuia, pe data de 17 iunie, a ajuns beat acasă și nu și-a dat seama de lipsa femeii până dimineață când a alertat poliția. De atunci femeia a fost căutată neîncetat.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Călin Popescu Tăriceanu, reacție după numirea lui Mircea Geoană în funcţia de secretar general adjunct al NATO: "o reuşită pentru România"

Citeste si: Maşină de poliţie din Bucureşti care se deplasa la o intervenţie, răsturnată în urma unui accident rutier

Trupul Auricăi Anghel era acoperit cu coarde de viţă-de-vie şi legătura cu bani pe care o purta mereu la picior, inexistentă.

Femeia de 45 de ani era cunoscută cu probleme psihice, primea pensie de handicap şi deseori mai muncea şi cu ziua, conform unor surse.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si