Jackie Vadurro, o femeie din California, a povestit pe TikTok experiența șocantă prin care a trecut când a primit rezultatele de la un test ADN făcut acasă.

Femeia cumpărase un kit obișnuit de testare ADN și a trimis trusa pentru a aștepta rezultatele, dar la sfârșitul lunii ianuarie a primit un telefon neobișnuit de la poliția americană.

Citește și: Caz de nedescris în SUA: O pacientă trimisă la casa mortuară a fost găsită vie în sacul cu fermoar închis: „Se chinuia să respire”

Jackie Vadurro nu a intrat în panică atunci când a aflat că apelantul era un detectiv de omucideri din San Diego.

Testul ADN, pus în legătură cu o crimă neelucidată din urmă cu 36 de ani

Detectivul i-a explicat că trusa de testare ADN "23andMe" a lui Vadurro a fost legată de uciderea cu 36 de ani în urmă a unei femei necunoscute.

Era vorba de o tânără împușcată mortal și aruncată pe marginea unui drum rural din San Diego, conform LadBible.

jackie vadurro

Jackie Vadurro și-a împărtășit povestea ei bizară pe TikTok

[Sursa foto: Twitter]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Inițial, Jackie Vadurro a crezut că apelantul de la telefonul misterios glumește. Reamintindu-și experiența pentru New York Post, Vadurro a spus: „Am fost atât de surprinsă. Știam că nu făcusem nimic rău, dar când poliția te sună pentru o crimă, îți spui: „Doamne, în ce sunt implicată?”

Jackie Vadurro și-a împărtășit povestea ei bizară pe TikTok, unde a explicat: „Nimeni nu a raportat vreodată [victima] dispărută. Așa s-a ajuns la mine”.

„[Detectivii] nu știu cine este femeie asasinată și acum cred că eu aș putea fi membru al familiei ei din cauza ADN-ului meu pe care l-am trimis autorităților”, a spus ea.

teste adn

Americanii pot face la domiciliu teste ADN și trimit probele la autorități

[Sursa foto: Twitter]

Cine era femeia ucisă și aruncată pe marginea drumului

Vadurro a cooperat cu poliția, care a putut confirma că există o potrivire ADN între tânăra americancă și victima crimei din 1986.

Poliția a reușit să stabilească că Vadurro a fost verișoară de gradul doi sau trei cu victima, dar tânăra a explicat că familia ei „încă nu are idee cine este [victima] sau de unde provine”.

Poliția crede că victima crimei a fost copilul din flori al unui străbunic pe linie maternă a lui Vadurro.
„Ei cred că a fost un copil nelegitim, motiv pentru care nimeni nu i-a anuntat dispariția sau nu s-a știut mai nimic despre ea”, a explicat Vadurro.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Jackie Vadurro 

Jackie Vadurro 

[Sursa foto: Instagram]

Speranțe ca ucigașul să fie prins după 36 de ani

Femeia din San Diego, împreună cu o altă verișoară din New York, au promis să cumpere o piatră funerară și să-i facă o înmormântare adecvată "rudei misterioase" odată ce identitatea ei va fi stabilită oficial.

„Eu și această victimă necunoscută împărtășim ADN-ul, ea face parte din mine”, s-a emoționat Vadurro în timp ce povestea pe TikTok.

„Sunt bucuroasă că pot măcar să-i scot la lumină povestea și sper să [ajut] să fie prinsă persoana oribilă care a ucis-o”, a mai spus ea.

jackie vadurro

Vadurro: „Eu și această victimă necunoscută împărtășim ADN-ul, ea face parte din mine”

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si