Close sidebar
Close sidebar

Incident șocant în București. O femeie s-a dezbrăcat și s-a mutilat în fața trecătorilor

Un incident de-a dreptul șocant a avut loc în Capitală. O femeie s-a dezbrăcat complet pe Bulevardul Kiseleff și s-a automutilat. Trecătorii s-au îngrozit.

Georgiana Balaban,

O femeie s-a automutilat din cauza unei decepții în dragoste. [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Întâmplări șocante în București, unde o femeie a mers în clădirea unde se află sediul unui important partid politic șia început să facă scandal. Ea a spart mai multe obiecte, și-a dat hainele jos și a început să se taie cu cioburile de pe jos.

Femeia a recurs la acest gest din cauza unei decepții din dragoste. Scenele terifiante au avut loc la sediul PSD. O angajată a Departamentului de Monitorizare a dat buzna în clădire și a început să facă scandal. A distrus mai multe obicte, ba chiar a spart și un geam, la momentele de panică asistând zeci de persoane.

Angajata, în vârstă de 40 de ani, și-a făcut apariția la sediul PSD în pijamale.

Ea s-a dezbrăcat de îndată, apoi a aruncat cu tot ce a prins în mână. Femeia a spart un geam și a început să își taie părul cu cioburile. Ulterior, și-a provocat răni și pe membrele superioare, spre groaza tuturor martorilor prezenți.

Colegii femeii au aplelat numărul unic de urgență 112. Polițiștii au găsit-o pe femeie într-o stare deplorabilă: dezbrăcată și plină de sânge. Ea a fost imobilizată și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Astăzi, în jurul orei 19:30 prin apel 112, Secția 2 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, de 32 de ani, se autogresează și provoacă distrugeri la o adresă din sectorul 1. La fața locului a sosit o patrula de polițisti din cadrul Secției 2 Poliție care a identificat-o pe femeie la scurt timp după ce aceasta și-ar fi provocat mai multe răni la nivelul membrelor inferioare și superioare.

A fost solicitată o ambulanță pentru acordarea primului ajutor, iar ulterior femeia a fost transportată la cea mai apropiata unitate spitalicească pentru îngrijiri. La acest moment polițiști ai Secției 2 fac verificări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, se arată într-o informare a Poliției.

Citeste si: Martor în cazul tinerei incendiate din Ghimpați, luat pe sus de polițiști: „Arestat pentru că am stins femeia!”

Citeste si: Avocata lui Răzvan Ciobanu candidează la alegerile parlamentare! Laura Vicol l-a executat silit pe designer înainte să-i devină cea mai bună prietenă!

Marcel Ciolacu face lumină în cazul femeii disperate care a dat buzna în cadrul partidului

Marcel Ciolacu a declarat că femeia suferă de o depresie cruntă, în urma unei decepții în dragoste. Liderul PSD a transmis că angajata ar fi solicitat să lucreze de la birou, însă vizita ei la sediu a fost făcută cu un cu totul alt scop.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Femeia a recurs la acest gest din cauza unei despărțiri amoroase. [Sursa foto: PixaBay]

„A avut o depresie. S-a despărțit de iubit. Era în telemuncă și a solicitat să vină la serviciu că nu mai are internet acasă. După o jumătate de oră a dat cu pumnul în geam. Au venit salvarea și poliția, normal că poliția a dat la presă. Îi căutăm părinții din Vrancea, sperăm să o punem pe picioare și să vină la muncă”, a declarat șeful PSD pentru G4Media.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI