O femeie a căzut de la înălțime, de pe un bloc din cartierul Mănăștur, luni după ora 10 dimineața, transmite presa locală. Femeia avea 49 de ani. 

Citește și: EXCLUSIV- Povestea reală a Ioanei, soția primarului din Argeș care s-a sinucis: „Nu o voiau că era săracă"

Tragedia a avut loc pe Calea Florești din municipiul reședință de județ. 

Conform Ziar de Cluj, femeie ar murit după ce a căzut de pe un bloc de locuințe de 25 de etaje.

Este vorba de cea mai înaltă clădire din Cluj Napoca- un bloc de locuințe construit de o firmă controlată de omul de afaceri Radu Vlas.

Tragedie in Cluj-Napoca

[Sursa foto: Google Street]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pompierii clujeni au fost solicitați să intervină, în dimineața zilei de luni, cu o autospecială cu modul de descarcerare, alături de un echipaj SAJ, pentru a acorda primul ajutor calificat.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au fost solicitați pentru a interveni cu o autospecială cu modul de descarcerare, alături de un echipaj SAJ, pentru a acorda primul ajutor calificat unei persoane căzute de la înălțime, de pe un bloc de locuințe, situat pe Calea Florești din municipiul Cluj-Napoca", a transmis ISU Cluj.

Cum s-a produs tragedia din Cluj-Napoca?

Forţele de intervenție care au ajuns la faţa locului au constatat că femeia prezintă afecţiuni incompatibile cu viaţa, informează ISU Cluj.

Polițiștii ajunși la fața locului desfășoară activități pentru stabilirea identității femeii și tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul.

„Azi, 13 noiembrie, în jurul orei 10.35, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată printr-un apel 112, cu privire la faptul că o persoană de sex feminin ar fi căzut de la înalțime, dintr-un imobil situat pe strada Calea Florești din municipiu.

Din nefericire, echipajul medical sosit la fața locului a constatat decesul acesteia”, a anunțat IPJ Cluj.

O femeie a căzut pe blocul de 25 de etaje din Cluj-Napoca

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Potrivit Cluj24.ro, femeia avea 49 de ani și era din Cluj-Napoca. Deocamdată nu se cunosc cu exactitate cauzele care au dus la producerea acestui eveniment, polițiștii desfășurând cercetări în acest sens.

O tragedie similară a fost raportată duminică, 12 noiembrie, în Oradea. O femeie în vârstă de 38 de ani a murit după ce a căzut de la etajul 9 al unui bloc de locuinţe

În ciuda eforturilor depuse de personalul medical deplasat la fața locului, femeia a fost declarată decedată.

”La ora 14:33 am fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană a căzut de la etajul 9 al unui bloc de pe strada Oneştilor din Oradea. La faţa locului au fost mobilizate două echipaje, un echipaj al Detaşamentului 1 de Pompieri Oradea şi un echipaj de terapie intensivă SMURD Oradea, acesta din urmă efectuând manevre de resuscitare”, a anunțat ISU Crișana.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si