O turistă a dezvăluit că una dintre colegele ei de zbor, o pasageră cu o greutate corporală peste medie, a fost forțată să se urce pe cântarul pentru bagaje în fața „întregului aeroport” înainte de a se urca în avion.

Citește și: VIDEO. Cum a reacționat o femeie care își plimba goală pe stradă câinii când a fost reținută de poliție

„Nu este în regulă”, a comentat femeia, iar pe rețelele de socializare unde videoclipul a devenit viral, oamenii s-au arătat indignați de atitudinea celor de la aeroport.

Imaginile cu pasagera de dimensiuni plus care este cântărită precum bagajele în fața „întregului aeroport” au fost extrem de comentate în ultimele 24 de ore, potrivit Daily Mail.

De ce a fost pusă femeia pe cântarul de bagaje?

Potrivit sursei citate, personalul de la îmbarcare a acuzat-o pe femeie că a mințit când „a susținut că avea 60 de kilograme”.

Citește și: Transformare radicală. Femeia care consuma 4.000 de calorii pe zi arată azi ca o balerină

Femeia care a postat clipul pe TikTok, pe nume Lillian, a spus că toată lumea trebuia să-și dezvăluie greutatea pe formularul de îmbarcare.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Când au bănuit că o persoană minte, au pus-o pe femeia de culoare să urce pe o cântar.

Femeie cântărită la îmbarcare

Femeie cântărită la îmbarcare

[Sursa foto: Daily Mail]

Lillian a mai spus că pasagerilor li s-au invocat „motive de siguranță”, deoarece echilibrul greutății este vital pe avioanele mai mici.

Lillian a împărtășit o fotografie cu femeia, care nu a fost identificată, în timp ce s-a urcat pe cântarul de bagaje, în văzul tuturor pasagerilor care așteptau la îmbarcare.

Videoclipul a stârnit o reacție aprigă din partea comentatorilor care au rămas divizați în legătură cu situația.

femeie cantarita imbarcare

Lillian este pasagera care a filmat totul

[Sursa foto: Daily Mail]

Femeia care a prezentat situația neobișnuită a adăugat în legendă: „Este un avion mic, așa că au avut nevoie să afle greutatea noastră pentru a decola din motive de siguranță”.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Oamenii au mers rapid la secțiunea de comentarii pentru a-și împărtăși gândurile. „Nu e în regulă”, a scris o persoană, în timp ce alta a întrebat: „De ce sunt oamenii atât de răi?”

Citește și: Sultana "Hurrem" din Suleyman Magnificul a făcut furori pe covorul roșu de la Cannes. Imagini provocatoare cu Meryem Uzerli- VIDEO

O altă persoană a dezvăluit că au fost odată puși într-o situație similară și au spus că „nu au fost niciodată atât de stânjeniți în viața lor”.

„Această situație jignitoare pentru client ar fi putut fi evitată”, a subliniat un alt comentator. Alții au apărat compania aeriană, spunând: „Dacă ar minți în declarație, ar risca toate viețile noastre, inclusiv pe a ei”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si