„Împreună cu Simona, am fost la biserică şi la cimitir şi am împărţit pachete de post, dar, fiind dezlegare, am avut şi peşte. Parastasul a avut loc la un restaurant din Herăstrău”, a spus Mihaela Constantinescu, fosta soție a artistului, potrivit Click.

Mesaje emoționante postate pe Facebook, în memoria lui Mihai Constantinescu

Prima soție a lui Mihai Constantinescu a postat și un mesaj de suflet, pe Facebook, care a adunat sute de aprecieri și zeci de mesaje de încurajare: „Se spune că la 40 de zile, spiritul pleacă, se întoarce acasă, durerea celor care rămân

este fără sfârşit. Dar şi iubirea este fără sfârşit. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am trăit iubirea şi prietenia alături de acest om minunat, în această viaţă”.

Femeile din viața lui Mihai Constantinescu au organizat împreună parastasul de 40 de zile al artistului
Au trecut 40 de zile de la moartea îndrăgitului artist Mihai Constantinescu. Cele două femei din viața interpretului, Mihaela Constantinescu și Simona Secrier, au organizat împreună parastasul și s-au susținut reciproc în cele mai grele momente.

Și Simona Secrier, cea de-a doua soție a lui Mihai, i-a dedicat câteva versuri solistului care nu mai este printre noi: ”Iubire, de ce pierdut-am calea noastră/, Iubire, tu simplă pasăre măiastră/, Iubire, prin timp de ce ne-ai părăsit/, Lăsând un dor fără sfârșit, iubire/”.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Tânără de 23 de ani din Vaslui, răpită de pe stradă de fostul iubit. Complici au fost chiar tatăl și fratele victimei

Citeste si: Doliu în România. A murit un fost senator

Citeste si: VIDEO| Casă de vedetă. Locul magic al cântărăței JO

„O zi grea! Toate zilele au fost grele.

Mihai este în lumină, cu siguranţă este bine acum. Este iubit şi acolo, aşa cum a fost iubit şi aici, dovadă sunt prietenii. Toţi prietenii care sunt în spatele meu mi-au fost aproape”, a declarat Simona Secrier pentru Antena Stars, în ziua parastasului.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si