Close sidebar
Close sidebar

Fenomen bizar pe litoralul romanesc. Turistii de pe plaja au ramas fara cuvinte

Un fenomen bizar a fost filmat la malul Marii Negre, in cursul zilei de sambata.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

In doar cateva minute, plaja a fost inundata de o ceata groasa si racoroasa care i-a speriat putin pe turisti.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

In ciuda acestui fenomen, Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) anunta ca in acest sfarsit de saptamana se vor inregistra temperaturi de vara in toata tara, maximele ajungand la 34-35 de grade. La munte si la mare vremea va fi la fel de calduroasa.

“La o anumită temperatură, cantitatea de vapori din aer se măreşte substanţial mai ales în urma evaporării intense a apei din sol, astfel că aceştia  pot să devină saturaţi prin răcire, dacă temperatura aerului coboară mai jos de aşa-numitul «punct de rouă».

În această stare vaporii nu mai pot să se afle numai în stare gazoasă şi încep să se condenseze în mici picături de apă care, fiind în suspensie în straturile de aer de la suprafaţa solului, micşorează transparenţa aerului, provocând fenomenul căruia îi spunem ceaţă”, a precizat Dan Bureţea, profesor de Fizică.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI