Close sidebar
Close sidebar

Fenomen inexplicabil in Ierusalim, cand mormantul lui Iisus Hristos a fost deschis pentru prima data

O postare ce dateaza din luna noiembrie 2016 a devenit virala pe internet. O femeie a povestit pe Facebook ca in momentul in care mormantul lui Iisus Hristos de la Iersualim a fost deschis pentru prima data cerul s-a acoperit de nori si s-au auzit sunete ciudate.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"Un fenonem inexplicabil a avut astazi loc in Israel. Un nor s-a format pe cer si s-a auzit un sunet asemanator cu cel al unor trompete. Totul e real! Mormantul lui Iisus a fost deschis  pentru prima data.  Norii au format un cerc si sunetele inexplicabile exact s-au auzit atunci cand mormantul a fost deschis. Slava lui Dumnezeu!", scrie tanara pe Facebook.

Desi nu se stie unde a fost inregistrate aceste imagini, postarea femeii a fost distribuita de peste 400.000 de ori si a primit sute de aprecieri. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI