Copii de școală generală dependenți de droguri, adolescenţi în comă de la o supradoză, substanțe interzise vândute ca la tarabă în fața școlilor, aceasta este o realitate îngrijorătoare, care, în fiecare secundă, pune în pericol viețile copiilor. 

Citește și: Ediții speciale la Kanal D! „Teo Show”, „Asta-i România!” și „ROventura” le aduc telespectatorilor povești impresionante, de sărbătoare

Consumatori de la vârsta de 10-12 ani, unii copii devin rapid dealeri în rețelele traficanților, renunță la libertate și aleg ”praful” care le transformă viața într-un coșmar.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Potrivit statisticilor oficiale, prezentate de autorități, anul trecut, în țara noastră ar fi peste 1,2 milioane de consumatori. Cea mai gravă situație este, se pare, în Capitală. Unul din patru bucureșteni ar fi consumat măcar o dată droguri.

Citește și: VIDEO- Un elev de 15 ani din Bacău a fost reținut după ce a amenințat un profesor cu cuțitul. De la ce a pornit totul

Unde a ajuns fenomenul drogurilor din școlile noastre, aflati într-o anchetă marca ”Asta-i România!”, duminică, de la ora 14:30, la Kanal D.

Tot în ediția de duminică, la ”Asta-i Romania!”, ajungem la Valea Slănicului, într-un cătun din Vrancea, pentru a-l cunoaște pe Gheorghe Baciu. Are peste o sută de ani, dar nu își arată vârsta decât în buletin. Cât e ziua de lungă, omul nu sta locului; muncește în grădină, taie cu drujba și bântuie pădurea cu pușca pe umăr. Este mai vioi și mai harnic decât trei tineri la un loc și are o poftă de viață molipsitoare.

Nu ratați duminică, de la ora 14:30, o nouă ediție ”Asta-i Romania!”, emisiunea de reportaje prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si