Soția lui Bulent este în stare de șoc atunci când își surprinde fiica furând de la propria familie. Mai grav este că Feraye descoperă că Melis a furat bijuteriile familiei pentru a-l plăti pe infractorul Ragîp, pentru faptul că a răpit-o pe Zeynep.

Un nou episod din serialul „Dragoste și speranță”, de la ora 19:00, numai la Kanal D2. 

Pentru Sîla problemele par să nu se mai termine. Cavidan, mama acesteia, continuă să uneltească împotriva propriei fiice și astfel Alper ajunge să fie “primit” în familia Bozbey.

Ege va trebui să facă față presiunilor lui Bulent care bănuiește că tânărul ascunde o relație cu Zeynep. Bulent nu acceptă ca Ege să se folosească de sentimentele lui Melis...

În episodul anterior, de când a aflat că va fi nevoie de un donator de sânge pentru a salva viața fiicei sale, Zeynep având o grupa rară, Gonul este în stare să treacă peste orice pentru a-și ajuta copilul.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- "O dragoste", astăzi, de la ora 20:00, doar pe Kanal D. Serialul ilustrează o nouă poveste extraordinară despre puterea iubirii și lupta între generații

Feraye este luată prin surprindere atunci când Ragîp își face apariția, fără nicio jenă, în casa familiei Guralp.

Bărbatul nu doar că nu se teme de autorități, dar avertizează că dacă el va păți ceva, Melis îi va fi “partenera” de închisoare. 

Când Feraye află ce a putut face fiica sa, are un șoc și nu știe cum poate rezolva această problemă.

Citește și: În această seară, premiera serialului “O dragoste”, de la ora 20:00, la Kanal D!

Cum va reacționa Feraye atunci când realizează gravitatea acțiunilor fiicei sale, puteți afla astăzi, de la ora 19:00, în noul episod din serialul “Dragoste și speranță”, difuzat numai la Kanal D2. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si