Sîla nu scapă de uneltirile lui Naciye, care vrea să gestioneze viitorul fiului său. Tânăra, greu încercată de soartă, va avea parte de noi evenimente dramatice în viața sa.

Ce se întâmplă cu mama Sîlei?

Mama Sîlei vine în oraș pentru a-și lua fiica înapoi în sat și a onora promisiunea făcută lui Alper, de a-i căsători.

Femeia nu pierde vremea și reușește, în cele din urmă, să își găsească fiica, iar Sîla este îngrozită de ceea ce urmează să se întâmple în viața sa.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Serialul „Dragoste și speranță”, un nou episod: Sîla, în lacrimi după Kuzey

Feraye suferă cumplit din cauza acțiunilor soțului său, care o vizează pe Gonul, iar Zeynep este prinsă între evenimentele derulate între mama sa și Bulent, fapte care afectează dramatic familia Guralp. Văzând suferința lui Feraye și a copiilor acesteia, Zeynep este cuprinsă de remușcări și își acuză mama că ar fi periclitat intenționat armonia acestora.

Citește și: Feraye trăieşte şocul vieții ei. Un nou episod din „Dragoste și speranță” astăzi, de la ora 19:00

Un nou episod astăzi de la ora 19:00

Dacă va interveni Kuzey în acțiunile ce urmează a se derula în viața Sîlei, puteți afla astăzi, de la ora 19:00, în noul episod din serialul “Dragoste și speranță”, difuzat la Kanal D2.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si