Feraye este în stare de șoc atunci îi găsește împreună pe Bulent și Gonul. Inutil încearcă bărbatul să îi explice soției sale că se înșeală în privința situației care îl acuză, pentru că Feraye va fi fermă în decizia sa. Melis empatizează cu trăirile mamei sale și singurul care îi este alături tinerei este vechiul său prieten, Arda.

Un nou episod din „Dragoste și speranță” astăzi, de la ora 19:00

Kuzey se confruntă cu ambiția mamei sale de a-i gestiona viața și mare îi va fi mirarea celei din urmă atunci când fiul său ia atitudine în fața acesteia. Kuzey și Sîla vor fi nevoiți să spună adevărul despre evenimentele care i-au adus împreună iar Hulya, sora avocatului, este impresionată de dramele prin care cei doi au fost nevoiți să treacă. Naciye nu renunță la dorința de a o ține departe pe Sîla de fiul său, și va lua o decizie care poate schimba dramatic destinul celor doi tineri.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În episodul anterior, soția lui Bulent surprinde o discuție secretă între acesta și Gonul și vrea să afle ce anume ascund cei doi foști iubiți.

În fapt, o situație dificilă pentru Gonul îl aduce pe Bulent aproape de fosta iubită, însă o serie de evenimente neașteptate vor crea confuzie în mintea lui Feraye.

În casa lui Kuzey nu mai domnește liniștea de când Naciye a remarcat cum fiul său este numai în preajma frumoasei Sîla.

Citește și: Serialul „Poveste din Anatolia”, un nou episod la Kanal D: Dilek, alături de Taner

Mama lui Kuzey, care a remarcat că tânăra este îndrăgostită de fiul său, face tot posibilul pentru a o alunga din nou, din casa lor.

Nu ratați astăzi, de la ora 19:00, un nou episod din serialul ”Dragoste și speranță”, difuzat numai la Kanal D2.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si