Barbatul Pesti inoata in alcool

Indragostit de propria-i persoana, barbatul Pesti a invatat de timpuriu sa se strecoare in patul si-n inimile femeilor, pe care le raneste uneori doar sa-si ascuta dintii de piranha, potrivit site-ului zodiace.ro.

Este un mincinos innascut cu tendinte auto-distructive si alcoolice. Unii dintre ei incep sa munceasca destul de devreme in viata, dar ideea altor barbati de a face avere e centrata pe a castiga la loto.

Are o mie de fete si traieste intr-o lume fantezista. E intotdeauna victima, indiferent de circumstante. Pe de alta parte, barbatul Pesti este extrem de romantic si are un farmec hipnotic. Este intuitiv, intelegator si milos.

Posesivitatea fara margini a barbatului Taur

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Nu ii acorda foarte multa atentie femeii de langa el, pe care va incerca sa o controleze in cele mai mici detalii. O sa ii aleaga hainele si prietenii si o sa ii critice parerile. E foarte bine ancorat in fixismele si prejudecatile lui si nu se schimba cu una, cu doua. Gelos, posesiv obsesiv si razbunator, se va folosi de orice detaliu din trecut impotriva ta.

Totusi, barbatul Taur este rabdator, prudent si perseverent. Are un farmec timid si nevoi simple, precum un camin, o femeie buna si copii. Este un adevarat maratonist in pat.

Barbatul Capricorn vrea supunere oarba

In capul lui, femeia trebuie sa fie supusa, asa ca o sa-si arate foarte rar sentimentele fata de consoarta. Are o atitudine rigida in dragoste ca si in toate celelalte aspecte ale vietii.

E condescendent, orb si surd la sentimentele oricui altcuiva in afara de el si o sa ajunga in varf prin orice mijloc. Un exemplu concludent este Al Capone. Cu toate acestea, barbatul Capricorn este puternic si de nadejde.

Desi timid, se poarta ca un gentleman si probabil ca are afacerea lui personala, este foarte manierat si pare putin demodat. Se imbraca impecabil indiferent de venituri.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si